Verslagen Activiteiten

Hallo Deskers,
Zaterdag 2 juli was het kamp van desk. Om 9 uur moesten wij op de eikendijk zijn. Daar hebben we lekker ontbeten. Na het ontbijt moestenwe zelf ons bordje en beker en bestek afwassen. Toen gingen we naar de bossen en daar deden we levendstratego. Na het middag eten gingen we naar de brandweer. Daar mochten we met een brandslang spuiten en dat was heel leuk.

vlaggen.gif

Hoi allemaal,

Het handbalkamp 2011 zit er helaas weer op we hopen dat jullie het allemaal net zo'n fantastische ervaring hebben gevonden als wij.

Als je een foto overzicht wil zien dat kan ze staan in het foto album, of klik hier en je komt er meteen.

Mocht je een reactie willen geven doe dat dan even via het gastenboek via deze link.

Het weer was ons dit jaar goed gezind en we hebben kunnen genieten van heerlijk zonnig weer en dat kwam goed uit met de activiteiten die we allemaal hebben gedaan.

Zaterdagochtend hadden we een leuk bosspel en na de lunch zijn we gaan spelen met water en waar kun je dat beter doen dan bij de  Brandweerauto.gif

wij bedanken de brandweer Kaatsheuvel dan ook voor hun medewerking aan deze leuke activiteit, hij was top .

Na allemaal weer opgedroogd te zijn en de tenten voor de nacht in gereedheid te hebben gebracht hadden we een leuke feestavond in het thema zomer carnaval met drank, lekkere hapjes, een Jongleur-vuurspuwer en natuurlijk mocht limbo dansen ook niet ontbreken.

De nacht was heel gezellig we hebben als begeleiding heel weinig geslapen en dat brak ons zondag wel even op maar we hebben ons er doorheen gesleept samen met de oudste jongens en meiden.

We hebben veel gelachen en "goede" gesprekken gevoerd over van alles en nog wat zelf het koningshuis kwam voorbij prins_bernard.jpg  .

De zondagochtend zijn we gestart met een lekker ontbijtje alvorens de tenten op te gaan ruimen zodat die door de vrijwillgers afgebroken konden gaan worden.

We zijn de zondag geeindigd met een gemengd handbaltoernooi samen met de ouders ook dit was heel geslaagd.

Kortom het was voor ons vermoeiend maar we hebben het graag gedaan en wij willen jullie graag bedanken voor de gezelligheid en we hebben het al eerder gedaan maar via deze weg nogmaals complimenten voor de manier waarop jullie je allemaal hebben gedragen dit weekend.

Het was geweldig om te zien hoe de ouderen de jongeren mee hielpen en mee op sleeptouw namen om te zorgen dat het allemaal goed ging komen.

TOP  BEDANKT !   groepsfoto_handbalkamp_2011.jpg

Verder ook alle vrijwilligers bedankt die ons geholpen hebben bij de verschillende activiteiten.

We hopen dat jullie volgend jaar ook weer van de partij zijn, een fijne vakantie gewenst en tot volgend seizoen.

Groeten,

Jolanda, Corinne, Ingrid, Joep D, Jacco K, Ron, Harold, Andre, Alex

vlaggen.gif

Onder een winterse zon vertokken er ongeveer 25 deelnemers voor hun wandeltocht door de bosrijke omgeving. Ondertussen zochten zij van het juiste pad en werden er antwoorden gezocht op de vragen. Daarnaast werd van het juiste pad afgeweken, maar daar is de GSM goed voor, alles wat paste binnen de winterquiz.
Bij de post onderweg – Oorlogsmonument – werd het inwendige van de mens door Peter en Rene voorzien van de nodige gezonde lekkernijen en drank. Daarnaast hadden alle deelnemers zelf ook voor de nodige proviand en extra dorstlessers (voor een compleet leger) gezorgd.
Voor een van de deelnemers was de totale tocht een stapje te veel en zijn door de bezemwagen op een veilige en comfortabele wijze naar de kantine gebracht.
In de kantine kregen alle groepen na voorzien te zijn van frites en stoofvlees.

KMB full

clubkas