Afgelopen zondag 29 december jl. zijn de foto's gemaakt voor de handbalplaatjes-actie.

We zijn erg blij met de grote opkomst. Het was een gezellige aangelegenheid geworden.

Maar hiermee hebben we nog niet de gehele vereniging op de plaat gezet.

Natuurlijk zijn er leden die nog niet gefotografeerd zijn vanwege andere afspraken of bijvoorbeeld vakantie en dus niet in de gelegenheid waren om 29 december jl. aanwezig te zijn.

Voor deze leden is er ruimte vrij gemaakt om alsnog op de foto te schitteren.

Deze mensen kunnen zelf een afspraak maken bij RPQ. Doe dit dan wel vóór 11 januari. Je kunt zelf contact opnemen met:

RPQ in de hoofdstraat 61 in Kaatsheuvel. telefoonnummer  0416-282312.

Houd deze site in de gaten voor meer informatie.

RPQ 538x202.png

Beste desk lid, ouder(s)/verzorger(s),

Je bent vandaag gefotografeerd voor de hv desk sportplaatjesactie in samenwerking met Abert-Heijn.

De foto die gemaakt wordt, zal uitsluitend gebruikt worden voor deze unieke plaatjesactie.

Door jezelf te laten fotograferen, doe je voor deze actie afstand van je portretrecht en geef je

dus toestemming om de foto te laten gebruiken voor deze plaatjesactie.

Ben jij (of eventueel je ouders) toch nog van mening dat jouw foto niet opgenomen moet worden in de plaatjesserie

van onze club, dan dien je dit binnen 1 week na de fotosessie kenbaar te maken bij de clubcoördinator van hv desk:

Ron Hamers

06-25040492

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur hv desk

Ontdek hoe leuk handbal is en
kom 3x gratis mee trainen!

Ons inschrijfformulier vind je hier

Meer uitleg voor nieuwe leden hier

HB banner 120x600px