Afgelopen week hebben zich enkele mutaties voorgedaan bij onze trainers/coaches.

Na goed overleg is besloten bij de jongens C een trainerswisseling door te voeren.

Pieter Heurter is aangeboden om in de toekomst  trainers (sters) te gaan begeleiden bij het samenstellen van trainingsprogrammas en het uitvoeren daarvan.

Pieter heeft aangegeven hierover na te zullen denken.

Voorafgaand aan de laatste bestuursvergadering heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen het bestuur en Patricia Mathijssen.  Patricia had om zulk een gesprek verzocht. Gedurende dit  gesprek werd duidelijk dat de zienswijzen mbt het gevoerde beleid van elkaar verschillen. Voor Patricia is dit aanleiding om na afloop van deze competitie te stoppen met haar vrijwilligerswerk bij onze vereniging. Wij betreuren haar besluit en willen haar danken voor haar inzet en vele vrije tijd die ze als vrijwilligster de afgelopen jaren aan onze vereniging heeft besteed.

Verder zien we dat jeugdleden (met name jongens C ) ervoor kiezen om  voor een andere vereniging te gaan spelen. Als reden geven zij op omdat Desk volgend seizoen niet zou beschikken over een jongens C-team.  Deze reden raakt kant noch wal. De JC heeft samen met de TC een voorlopige teamindeling gemaakt waarin weldegelijk plaats is voor een jongens C-team. Wanneer iedereen bij onze vereniging blijft kunnen we een volwaardig C-team aan de competitie laten deelnemen.

Via het NHV kregen we verder een melding dat ouders zelf contact opnemen met de bond om zaken te regelen cq geregeld te krijgen. De bond gaat op dit soort verzoeken niet in. Alleen de vereniging kan zaken doen met het NHV.