Aan : alle spelende leden van Handbalvereniging DESK

Beste handbalvrienden HV DESK,
Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Grote Club Actie, waarbij wij jullie steun en hulp weer hard nodig hebben.
Hierbij een aantal regels en punten :
Jeugdleden :
Alle jeugdleden ontvangen een verkoopboekje voor verkoop met automatische incasso, deurzegels en een aantal bedankbriefjes. Je hoeft dus niet met contant geld over straat. Is je boekje vol en kun je nog meer loten verkopen?
Geen probleem we hebben boekjes genoeg.

Het is de bedoeling dat je probeert zoveel mogelijk loten te verkopen. Je mag loten gaan verkopen vanaf 16 september 2017.
Kopers dienen hun gegevens in te vullen op de eenmalige machtiging.
De deurzegels en bedankbriefjes kun je afscheuren en afgeven aan de mensen die loten bij je bestellen.  Het lotnummer vinden de kopers terug op hun bankafschrift als het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven.
Elk jeugdlid is verplicht om minimaal 3 loten te verkopen.
De verkoopboekjes moet je uiterlijk 31 oktober 2017 inleveren bij je coach of een van de jeugdcommissieleden.
Je coach kan ze inleveren bij een van de leden van de jeugdcommissie.

Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te verdienen.
• Iedereen die 15 of meer loten verkoopt ontvangt een leuke prijs.
• Diegene die de meeste loten verkoopt van alle jeugdleden wint een nog leukere prijs.
• Daar bovenop wint het jeugdteam wat de meeste loten heeft verkocht een gezellig middagje naar de bioscoop.
De prijzen zullen worden uitgereikt op de avond van de lichtwedstrijden.

Senioren
Alle spelende senioren leden zijn verplicht 3 loten af te nemen.  Eind december zal er door de Grote Club Actie € 9,- worden geincasseerd onder vermelding van HV DESK en de drie lotnummers.

We hopen dat iedereen weer goed zijn best doet om zoveel mogelijk loten te
verkopen om zo weer geld binnen te halen voor onze club zodat we weer leuke en gezellige dingen kunnen doen voor jullie !!

Bestuur Handbalvereniging DESK

2017 11 16 KMB Schermv3