We spelen vandaag de derby tegen Tachos. We gaan direct voortvarend van start.

We zien mooie combinaties waardoor Gaby in de eerste vijf minuten al 2 x heeft gescoord.

Tachos wordt dan ook alerter en sterker. Goed verdedigingswerk van beide kanten.

De stand is 3-3 met nog drie minuten op de klok. Nog even knallen voor de rust die we uiteindelijk ingaan met 3-5.

We beginnen de 2e helft met Niels in de goal. Tachos zit kort op de verdediging waardoor we er moeilijk doorheen kwamen.

Mooie doelpunten over en weer. Nog 7 minuten op de klok en de stand is 7-7. Super spannend dus.

We weten toch uit te lopen tot 7-9. In de laatste seconde scoort tachos de 8-9. Maakt ons niks uit, de winst is voor desk!

Vandaag hadden onze keepers Jelle en Niels waarschijnlijk Red Bull in hun bidons want ze hadden beide vleugels.

Knap gespeeld D-team ennuh die tactische bespreking voor de wedstrijd van de coaches ja...dat deed t um, complimenten ook voor de heren.

2017 11 16 KMB Schermv3

clubkas