We verzamelen om 10.30 in de werft.

Na een goede warming up. Nemen we nog even wat dingen door.

Dan fluit de scheidsrechter en gaat de wedstrijd van start.

Jezz: Ze begint in de goal en wat houd ze mooie ballen tegen.Ze weet in het veld ook weer de rust te bewaren.En wat werkt ze hard.
Madeleine: Ze is vandaag aanvoerder. En wat doet ze dit goed. Ze neemt haar team goed mee.En staat zoals altijd weer goed op de cirkel.En draait mooi met de bal mee.
Eva: Voor dat je erin gaat praat ik nog even met je. En we maken een afspraak. En ja wat hebben we je hard zien werken.De tip die je van de kant krijgt pak je meteen op. Super!!!
Maud: Wat werk je hard.Die aanvaller heeft het echt moeilijk als jij komt verdedigen.
Blossom:Wat zie je het goed in de aanval.En wat werk je hard.Verdedigend pakte je ook een aantal ballen. Super!!!
Fenna: Mooi de bal mee naar voren genomen En goed overgespeeld. Vandaag stond je ook in de verdediging op de cirkel en wat deed je dat goed.
Mila: Wat heb je vandaag mooie dingen laten zien in de aanval. Je passeerde waardoor je een mooie kans op goal kreeg.Super!!!
Gaya: Je speelde super goed. Ging voor elke bal. En scoorde ook nog. Je nam ook de goal over en het keepen ging ook super!!!
Joyce: Ook vandaag wist ze weer veel ballen te onderscheppen.De tips die je krijgt pik je ook meteen op.Hard gewerkt super!!
Fenna: Ook vandaag komt ze weer kijken en we zijn blij dat we haar er de volgende wedstrijd bij hebben. Ze houd dw tijd bij voor de scheidsrechter.
Super bedankt!! En leuk dat je erbij was.Ze geeft aan dat het tijd is. De scheidsrechter fluit.We bedanken de tegenpartij en de scheidsrechter voor een leuke wedstrijd.Remco en ik roepen het team nog even bij elkaar.We geven elke speler zoals we dat noemen nog een top en applaus. En sluiten af met een yell.Trots gaan we de kleedkamer in. Desk 9-7Tachos F2
Daniƫla

18 03 2018 f