We weten dat we vandaag aan de bak moeten.

We spelen tegen HVM depensatieteam en op deze leeftijd zegt dat vaak wel wat qua niveau.

We openen de oude sporthal de  werft voor de laatste keer. Volgend seizoen spelen we in een splikssplintere nieuwe hal.

Een aantal maanden  geleden verliezen we van hvm met 11 - 0 maar we weten dat we zijn gegroeid met onze f jes gezien de laatste wedstrijden.

We starten en na 1 minuut staat het al 0- 1 voor HVM. Oeps ....dat zal toch niet weer de tendens gaan wórden.
Maar na een aantal minuten gaat de wekker dan eindelijk...worden we wakker  en gaan onze meiden ervoor.

Ja hoor...de bal gaat rond en de meiden pakken hun kansen. Helaas is de lengte in de verdediging en dus ook de keeper wel een dingetje. Onze meiden komen er niet doorheen. Maar onze keepers laten hun kwaliteiten zien.

En we scoren vooral door onze snelle Joyce  uit breakouts. Das de enige manier waarop we ze te snel af zijn. We gaan de rust in met een voorsprong van 4 -3. Onze letterlijk qua lengte kleine  kanjers.

Tweede helft neemt HVM geen risico en komt hun keeper minimaal de goal verder uit.  Dat maakt dat ons spel niet de kracht heeft om de bal bij de grote keeper langs de goallijn  te krijgen.

Ons samenspel is geweldig. Ieder kind krijgt de bal en speelt samen. Alleen vergeten we in te lopen naar de bal. We verlaten al is het met 5- 11 verlies het veld met opgeheven hoofd.

De groei is te zien. Nu het afmaken nog......wij gaan er wel komen,  we groeten af met een groot applaus voor de tegenpartij en een heeeeel groot compliment voor onszelf!

#trots.#kanjers

2017 11 16 KMB Schermv3