We verzamelen bij de werft en gaan naar drunen.Daar aangekomen krijg ik van alle kanten hulp van ouders. Dank je wel allemaal.

We komen wat later de kleedkamer uit maar we hebben plezier en dat is belangrijk. Ik neem het team appart. Bespreek dat ze goed samen moeten werken.Dan fluit de scheidsrechter.We gaan begroeten en geven sportief zoals we zijn de tegen partij applaus.En dan beginnen we aan de wedstrijd.

Gaya: Begint in de goal wat doet ze het goed.En ze houd mooie ballen tegen.En ook in het veld super goed verdedigd.

Zoƫ: Wat ging je mooi naar voren met de bal en zag je vaak je team genoten vrij staan.Super hard gewerkt.

Fenna: Die wist vandaag de goal goed te vinden. Dit kwam ook omdat ze haar vrij zagen staan. En dat ze dan van haar medespelers de bal goed aangespeelt krijgt.

Madeleine: Wat zien we je vooruit gaan. Eerst was je een super verdediger en nog steeds staat ze daar haar mannetje.Maar in de aanval gaan we je nu ook veel meer zien. Super!!!

Eva: Wat werk je hard. En wat goed dat je aangeeft als je even aan de kant wil en gewoon even lekker je rust wil pakken.

Romy: Verdedigend zat je elke keer goed bij een mannetje. En aanvallend zie je het spelletje super goed.

Maud: Wat kun je toch goed verdedigen. En in de aanval gaat het ook bij jou steeds beter. Ook voor jou geld dat als er iets is of je wil wisselen dat je dat zelf aangeeft. Super knap!!!

Mila: Wat heb je hard gewerkt zowel als keeper maar ook als veldspeler.In de goal wist je er mooie ballen uit te houden.

De scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. Na dat we omgekleed zijn geven we elkaar nog een compliment en komen we trots de kleedkamer uit.
Eindstand Avanti 4-8 Desk

2017 11 16 KMB Schermv3