Wedstrijd zondag 7 oktober

Tachos f2 - Desk f1

Vandaag spelen we tegen Tachos. We hebben een groot team bij. De f-jes hebben er zin in. Noor komt voor eerst meekijken en dat nog wel in ons eigen teneu.....welkom Noor in ons team.

Julian speelt vandaag zijn eerste wedstrijd en ondanks de spanning zien we al snel een glimlach ontstaan en geniet hij van zijn speelminuten.
We zijn alert en we zien dat de meiden en jongen de bal steeds meer onder controle krijgen. We verliezen de bal bijna niet en als we ze regelmatig een tip geven dat ze de groene kids moeten verdedigen pakken ze het heel snel op. Vier kids keepen de sterren van de hemel. We gaan na een aantal prachtige aanvallen de rust in met 3-5 in ons voordeel.

We geven de kinderen veel complimenten want ze doen het super. Ze spelen breed over het veld. Ze zien elkaar en men gaat niet voor eigen succes maar voor teamspirit. Degene die de beste kans heeft gooit op goal. En vaak is hij raak.  Vandaag hebben we niet heel veel breakouts ( drie maal ) echter zien we heel mooi handbalspel. Elk kind wilde graag het veld in.

We zien zelf de passeerbeweging veel terug. Trainen en oefenen hierop betekend dat ze het doen in het veld.
Men geeft elkaar tips en complimenteert elkaar. We verlaten Waalwijk met een eindstand van 7 -15 in ons voordeel. Maar vooral met een schuimdouche....want lol maken na de nabespreking in de douche met zijn al een is zo leuk.....Noor en Julian hebben genoten.

Wij ook....wat groeien onze kanjers.
#kanjersvandef #sameneenheid #prachtigeaanvallenmetiedereendebal.

2017 11 16 KMB Schermv3