Het was nog donker toen we moesten verzamelen bij de Werft om een wedstrijd in Drunen te spelen tegen SC Elshout. Het was druk bij de Werft met spelers en speelsters maar gelukkig speelde die niet allemaal mee in de F. Er waren een aantal E spelers en speelsters die hun mee gingen om hun jongere broertje of zusje te supporteren.
De vaste coaches Twanny en Remco waren verhinderd zodat Pascalle en Jeroen gingen coachen.
Na een warming up en het inschieten van de keep(st)er begon de wedstrijd. Meteen zat de drive bij de meeste speel(st)ers er goed en we begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Na de 0-1 en de 0-2 kregen we pas de eerste goal tegen ondanks het goede verdedigen.

Er werd in de aanval goed overgespeeld en vaak werd de vrije speel(st)er gevonden. Door de goede samenwerking werden er veel kansen gecreeƫrd. De F-jes van SC Elshout waren in het buiten seizoen ook pas begonnen maar speelde net als HV Desk een puike en gedurfde wedstrijd. Na kansen over en weer was het al weer rust. We gingen rusten met een stand van 2-8.

In de rust werden er complimenten gegeven aan de 7 speel(st)ers van HV Desk. De verdediging stond als een huis. De cirkelverdediger was steeds een sta in de weg voor een een door gebroken speelster van SC Elshout. De trainingsvormen zien we bij de wedstrijd er goed uitkomen. In de tweede helft werden de aanwijzigingen van de coaches goed opgevolgd. Er werden minder lange passes gegooid omdat teamgenoten goed vrij liepen en naar de bal toe kwamen zodat er minder balverlies werd geleden. Ook in de 2de helft werden volop kansen gecreeƫrd en we scoorden nog 6 doelpunten. De verdediging zat nog meer dicht zodat SC Elshout niet meer konden scoren.

Het was een leuke en leerzame wedstrijd waarin iedereen hard heeft gewerkt.
Ook waren er 5 vrijwilligers om te keepen waarvan er 4 hebben gekeept.

Toppie HV Desk.

Op naar de volgende wedstrijd op zondag 11-11-2018.

2017 11 16 KMB Schermv3