Desk - Rhv F team

Om half tien staan we klaar in de zaal. In de kleedkamer hebben we eerst vernomen wie zijn schoen allemaal had gezet en er wat in had ontvangen. Daarna in de zaal heerlijk sinterklaasmuziek op met ingooien. De nieuwe goals op hun plek . De eerste officiële wedstrijd in de werft.
Onze f jes hebben de toekomst en dat zien we . Kaartjes uitverkocht....net als bij het dameshandbalteam....tribune tjok vol.
De focus is er! De kids hebben er zin in.
 TribuneF

Noor speelt vandaag haar eerste wedstrijd. Wat heeft ze er zin. Welkom Noor. Blossom helpt haar en legt de dingen uit.
We starten en we hebben wederom voldoende kids die willen keepen. We spelen volgens onze afspraken. Een keeper die midden op blijft staan in de aanval ( leren ze alvast om opbouwer te zijn) een cirkelverdediger om te leren met de bal mee te draaien. ( handig als je in hogere teams komt) vanaf moment ėėn zijn we gefocust.

Onze scheids heeft ook haar eerste wedstrijd als scheids bij de F. Ze neemt met ons de regels door. Samen komen we er wel uit.
We gaan de rust in met 1-1 . En zo voelt het ook. We zijn aan elkaar gewaagd en de sfeer tussen de kids is optimaal.
Ze zijn fel maar heel sportief aan beide kanten.

Omdat we allebei veel wissels hebben kiezen we iom de scheids om 6 spelers in te zetten. Dat geeft meteen een ander spel.
In de rust geven we een aantal tips. Speel de bal sneller rond en vergeet niet te verdedigen. Da's heel belangrijk.
In de tweede helft zien we dat ze nog meer dynamiek krijgen en we lopen ietsje uit. Maar ook Rhv krijgt meer kansen. Aan beide kanten goede keepers.
We eindigen met de winst en al maakt dat bij f nie

t uit...kinderen blijven er wel om vragen. 6-4 een mooie uitslag maar nog veel mooier wat een sportief leuk spel. Een betrokken scheidsrechter. Djw!
De shoot outs gaan bij elk kind super goed. En die nieuwe Noor weet te scoren en als keeper de bal tegen te houden. Ze straalt van oor tot oor.
Wat een mooi team hebben we daar staan. Dank aan de mama van Kim die ons hielp zodat ik de scheids wat kon ondersteunen met de regels.

Wat een fijn begin van een sportieve dag in de werft.
Remco & Twanny

2017 11 16 KMB Schermv3