Wedstrijd zondag
Desk HC1 - Avanti HC1

VAN DE VERSLAGGEVERS TER PLAATSE: GUUSJE EN GUUSJE😛

We verzamelde om 15:45 bij de werft de wedstrijd zal om 16:25 beginnen maar doordat de wedstrijden (voor ons) uitliepen begonnen we later waardoor we goed konden opwarmen.
We begonnen allemaal gefocust Andrea stond goed te keepen(door haar slokje water😜😉) En op de bank moedigen we elkaar aan. Iedereen probeerde te scoren. We verdedigde goed en sloten goed bij. Heel af en toe wat bal verlies maar dat maakten we weer goed met de aanval om daarna te scoren.
We mochten wel wat eerder omdraaien.
We konden bij hen makkelijk de bal onderscheppen waardoor we veel breakouts maakten.
In de rust stond het 13 -4 voor ons.

De eerste 10 minuten na de rust  ging het goed. Totdat we allemaal zelf wilden en niet goed meer samenspeelden. Waardoor Avanti
8 goals maakten. De laatste 3 minuten speelden we weer goed samen en maakten we nog een paar breakouts.
Conclusie: We speelden goed samen, iedereen kreeg vaak de bal, iedereen probeerde te scoren en we verdedigen goed💪
De eindstand : 25 - 12

Goed gespeeld allemaal groetjes Guusje en Guusje