zondag 6 januari 2019
Wedstrijdverslag  HV Internos F3 – HV Desk F1

Nadat we 2 weken geen handbal hadden aangeraakt gingen we op de laatste dag van de kerstvakantie een wedstrijd spelen in Etten-Leur. De meeste kinderen hadden wel zin het handballen maar waren nog allemaal moe van de vakantie. We waren op tijd omgekleed en hadden allemaal een groen hesje over ons mooie blauw gele tenue omdat Internos in dezelfde kleuren speelt als HV Desk. In de kleedkamer iedereen nog gewaarschuwd dat we vandaag de bal naar de groene hesjes moesten spelen en niet naar de gele shirtjes. De wedstrijd voor ons duurde nog 20 minuten voordat we mochten beginnen aan de warming up onder leiding van de aanvoerder Maud. Daarna hebben we 2 keepers warm geschoten. Na de bekende yell gingen we als team voortvarend van start.
De aanvallen werden goed afgerond en er werd goed verdedigd als team waardoor we al snel op 0-2 stonden. Daarna werd er gemakkelijk over de wedstrijd gedacht en schoten we diverse ballen van een te verre afstand op goal. Helaas gingen die ballen mis. Bij Internos werden nu tweedejaars F-jes in het veld gezet die ze geleend hadden van de F2 van Internos. Helaas is het verschil tussen eerste jaars F en tweede jaars F te groot waardoor de ruststand 5-3 in het voordeel van Internos was. Voor Danaé was het pas haar eerste officiële wedstrijd en vond en deed het geweldig.

Tijdens de rust een paar aanwijzingen gegeven om de achterstand van maar 2 doelpunten te verkleinen. Er werd in de tweede helft goed overgespeeld en gezocht naar de vrije man op het veld. Helaas gingen ook diverse ballen verloren of onderschept doordat de afstand onderling te groot was. Ondanks het goed verdedigen van onze zijde ging Internos toch aan de haal met de winst 16-7. Tijdens de schoot outs lieten we ons wederom van de goed kant zien en werden diverse ballen goed gestopt van de tegenstander. We scoorden zelf ook diverse ballen. Zelfs ook een mooie sprongworp werd gescoord.

Na het afgroeten hebben we als coaches in de kleedkamer iedereen een compliment gegeven dat ze als team goed gewerkt hebben. Helaas was de tegenstander (lees, de 2de jaars) een maatje te groot. Onderling werden ook complimenten aan elkaar gegeven. Iedereen heeft hard gewerkt. Daarna de 3de helft in de douche. Morgen weer allemaal trainen en op naar de volgende wedstrijd.

#kanjers #hard gewerkt

De coaches voor vandaag: Pascalle en Jeroen