We spelen vandaag thuis tegen Roef.

We hebben veel eerstejaars f jes bij die nog niet veel.wedstrijden in de benen hebben. Heel spannend voor sommigen.

Diya is voor het eerst aanvoerder en Gaya helpt haar bij de vragen van de scheids. Ze doen het samen super.

Onze tegenpartij zijn grote meiden. En dat is meteen terug te zien. Hun armen komen boven die van ons uit. Al snel staan we 0 - 5 achter. Ik vraag de coaches van de tegenpartij of er bij ons een h - tje die we twee bijhebben in mag. En natuurlijk mag dat. Ook dan houden we hun snelheid niet tegen. We gaan de rust in met 1- 9. Het mooiste doelpunt was wel dat van ons. Mila was het een beetje beu en dribbelde op onze aanmoediging naar voren en sprongschot...zo tussen de paal en de keeper in.

In de rust vragen we of ze allemaal wel wakker zijn? En we proberen ze wat te enthousiasmeren voor de tweede helft. En dat lukt. Ze laten heel mooi spel zien maar de grote keeper van de tegenpartij maakt van elke bal een vangbal. Jammer maar we hebben heel mooi spel gezien. Breed gelopen elkaar goed aangekeken en ballen aangepakt.

Op naar een wedstrijd van meer eigen leeftijdsgenoten zorgt wel weer voor wat meer doelpunten. Dank aan Eva voor het fluiten....en de uitleg aan ons.

Einduitslag 1 - 17

#trotsoponzekleinespelers