Zondag 24 feb
Desk hc - OAC hc

We spelen bij de eerste zonnestralen  helaas binnen. En we weten dat we vandaag aan de bak moeten. We spelen vandaag tegen de sportieve koploper. Geen enkele wedstrijd verloren. Twee  a drie jongens  maken hier het spel. De heren zijn niet te stoppen weten we vanuit onze wedstrijd uit tegen hen. Bij het inlopen is de sfeer binnen de teams goed en sportief word er door de grote knullen gevraagd of we met een 1 of 2 bal willen spelen.
We starten en het eerste doelpunt valt aan onze zijde door het prachtig inlopen in een groot gat door Guus van Beek. Klasse!

Daarna gaat het spel aardig gelijk op al beland de bal bij ons vaak op de paal en gaan ze bij hen steeds het net in. Guusje van W staat haar mannetje. Koray scoort een prachtig doelpunt uit de hoek. En Zoe laat zich niet vastzetten...en fungeert super in de opbouw. We lopen gigantisch goed de gaten in en als Kim vanuit de hoek de cirkel oploopt weten ze haar goed te vinden en gaan de bal er raak in. Romy neemt haar plek super over aan de andere kant en bal gaat goed rond.De knul die ook al bij de heren speelt geven de sportieve ouders aan is 14 maar oogt als een volwassen vent. Hij komt soms al bij 10 meter omhoog en alle ballen zoeven langs de goed keepende Andrea.

We gaan de rust in met 5 punten verschil. De diesel van de tegenpartij gaat pas na de rust aan. We zijn niet geconcentreerd en de vermoeidheid slaat toe! Niels speelt even maar de in de eerste helft opgelopen blessure maakt dat hij io beter ruat kan pakken. Dan zijn de breakouts niet te houden. Jelle en Fai trachten ze bij te houden en ze brengen ze zo hier en daar even uit balans maar Andrea staat bij die goals alleen.
Samenspel ...prachtige aanvallen  resulteerde in wow momenten vanuit onze kans. Iedereen aan de bal. Bart scoort door zijn hoofd koel te houden. Je ziet hem keer op keer groeien in zijn spel. Fai verliest haar vertouwen in zichzelf na een aantal missers. Het allermooiste doelpunt word gemaakt in de laatste zoemerseconden.

De drive van Jelle blijft hij onderschept de bal....door zijn snelheid vergeet hij rustig te blijven. De keeper neemt zijn bal over en wil zijn team even meenemen in de aanval. Zonder over te gooien wil hij de bal tussen de laten plaatsen maar hij gaat torenhoog over. We nemen uit...balverlies maar Jelle pakt hem wederom af en de keepre liep langzaam naar achter. Jelle bouwt met Zoe op en Jelle weet de bal binnen de palen te krijgen. Het publiek staat haast op de banken net alsof we nog de overwinning hadden.....wat een mooie groep publiek hebben we om ons heen. Kippenvel dat dit zo gebeurd. We gaan met een groot verschil aan doelpunten van het veld af maar al hadden we dit in het spel niet voor ogen. Het spel ging heen en weer alleen wist de bal vanuit onze kant het net minder te raken.

Op paal en keeper gooien waren we kampioen geweest vandaag­čĄ¬.
Einduitslag fors 17 - 34.

Als we even napraten met de tegencoach krijgen de kids een  groot compliment over hun spel. Wat een prachtige doelpunten zaten erbij. Ik heb genoten zegt de coach die uit Zeeland naar Brabant kwam. Vooral het inlopen en de samenopbouw vond hij prachtig. Een mooi compliment voor onze kleine grootse groep kids!

Zo ontzettend trots hoe dit team elkaar ziet en elkaar steunt. Op naar twee weken rust. 16 maart staat Avanti op het programma.
Fijne carnavalsvalantie allemaal namens alle kids van de C.

Twanny Zijlmans

2017 11 16 KMB Schermv3