Vanmorgen moest iedereen weer vroeg uit de veren omdat er een leuke handbal clinic was georganiseerd door de vereniging

Deze clinic stond onder leiding van de trainers van de dames 1, de A-meiden en de B-meiden; Edwin en Theo.

De kinderen werden getraind op allerlei aspecten van het handbal. Er werd door de F heel goed geluisterd naar de beide trainers en de oefeningen werden goed uitgevoerd.

Er werd matbal gespeeld, er werden valworpen geoefend, balbehendigheid en een sprint oefening in vorm van boter, kaas en eieren.

De kinderen werden bijna een heel uur continu bezig gehouden. Het was een leuke clinic.

Na deze clinic was de handbalochtend voor de meesten nog niet voorbij omdat er nog een uitwedstrijd op het programma stond.

Ze hadden veel zin in het handballen tegen Avanti, alleen waren er geluiden te horen dat het warm was.

Dat kwam natuurlijk door de uitputting van de clinic.

Bij Avanti aangekomen werd aan ons gevraagd of niet tegen de F1 van Avanti wilde spelen i.p.v. tegen de F3. De oorspronkelijke tegenstander van de F1 was met te weinig kinderen en hadden thuis al dik verloren tegen Avanti F1. De F1 van Avanti had alle wedstrijden in hun poule dik gewonnen. Dat is ook niet verwonderlijk omdat heel dat team volgend jaar in de E-jeugd moet gaan spelen vanwege de leeftijd.

Wij als coaches vonden het goed want we kunnen natuurlijk alleen maar leren en we moeten ook hard werken.

EN DAT KUNNEN ZE: HARD WERKEN.

Onze F-kanjers begonnen na het beginsignaal meteen hard te werken in de verdediging. We kregen wel goals tegen maar we konden ook zelf goals maken. Er werd door onze kanjers goed overgespeeld en werd niemand overgeslagen. De keepers van Desk kunnen zeker Tess Wester in Oranje opvolgen. Ze stonden goed te keepen. De ruststand was 9-3 voor Avanti.

Tijdens de rust benadrukte de coaches dat ze allemaal hard hadden gewerkt in de 1e helft. Niet vergeten dat we al heel de morgen met handbal bezig waren.

De 2de helft verliep een beetje als de 1e helft: hard werken, beetje pech, goed samenwerken en goed keeperswerk.

De wedstrijd eindigde in 17-6.

De conclusie is dat Avanti F1 beter was en terecht allemaal naar de E moeten.

Waar we wel mee gewonnen hebben is de hardste YELL.

Iedereen nog een prettig weekend gewenst en tot maandag bij de training.

De inval coaches Pascalle en Jeroen.