Zaterdag 15 juni 2019
F team Desk

Vandaag reizen we af naar Elshout met een heel groot team..Ondanks dat niet iedereen er was hadden we maar liefst 10 spelers bij. Pascalle hielp me mee en het wisselen was eigenlijk niet te doen!
Elk kind had zin om te spelen en wilde eigenlijk niet wisselen.
Eerste helft gaat het allemaal een beetje langzaam. Maar technisch doen we het super. Breed spel. Uit elkaar en verdedigen als ze richting onze kant komen. Het is altijd gezellig spelen tegen Elshout. Net als onze vereniging kiezen ze voor lol en samenwerking in het team. Een leuke pot tot gevolg.
Maud sluit vandaag voor de tweede maal aan en vindt het spannend maar Danique en Noor nemen haar zorgvuldig mee. Maud krijgt in het veld velen ballen en vangt deze heel goed en geeft de bal knap door. Fijn dat je er bij was Maud.
Het gaat allemaal aardig gelijk op. Samen staan de choach van Elshout en ik te genieten van de groei die ze hebben doorgemaakt dit jaar.
In de rust probeer ik de focus van de kids te krijgen maar zoals het buitenseizoen betaamd zijn de omgeving prikkelen net zo leuk om te volgen. We hebben twee tips . Snelheid in het spel en passeerbewegingen maken.

Dat doen ze tweede helft heel goed. De balsnelheid gaat omhoog De keepers spelen een grote rol bij het minimale aantal punten bij de mooie aanvallen van beide kanten. De scheidsrechter geeft de kids tips en we kunnen veelal complimenten uitdelen.
We sluiten dit seizoen af met inlopende tweede jaars f jes die achter ons warm lopen. Een eindstand met een puntje winst aan onze kant maar vooral een hele leuke pot handbal.
Betrokken ouders geven hen een warm applaus bij elke shoot out en eindgroet. Dan kun je zien dat ze kracht hebben en techniek.

Nog een paar weken trainen en lol hebben met elkaar. Vanmiddag sluiten we met zoveel mogelijk kids af bij de financiƫn. En dat zal een feest worden met deze enthousiaste club kids.
Wat zal ik deze groep gaan missen volgend jaar! Een team met veel kwaliteiten maar vooral alle knuffels na en voor de wedstrijd. Als ik kan zal ik volgend jaar langs de lijn staan om jullie aan te moedigen.

Twanny Zijlmans