Vandaag starten we tegen avanti. We hebben er een beetje zin, zeggen de kids.
We gaan met de wedstrijd beginnen. De tegenpartij ziet al gauw dat we op bepaalde vlakken niet snel genoeg zijn, en zo krijgen we wat doelpunten tegen. In de opbouw zijn we niet snel genoeg met rondspelen van de bal, zodat de tegenstander de bal kan onderscheppen. Ook verdedigend staan we ook af en toe een beetje te slapen. Soms hadden we de scheidsrechter ook niet echt mee,die niet zag dat de kids van de tegenpartij te veel stappen zetten.Sommige aanvallen gingen goed, maar over de gehele wedstrijd gezien waren we niet wakker. We verliezen de wedstrijd met 16-7. Maandag gaan we weer hard trainen🤾🏻♀🤾🏻♀, en gaan we er woensdag weer vol tegenaan tegen elshout. 🤾🏻♀🤾🏻♀Fijn weekeind allemaal.