Vandaag onze eerste wedstrijd tegen Avanti in Drunen. Ook voor de coaches Pascalle en Andres die vandaag hun officiële vuurdoop kregen. Na een intensieve warming-up en daarna lekker warm gooien begon om 10.00u de wedstrijd. Avanti startte fel met snel en goed samenspel.
We waren nog niet helemaal goed wakker. Voora
l het verdedigen liep nog niet helemaal lekker. Maar het is ook de eerste wedstrijd op een vroege zaterdagochtend. Dus nog genoeg ruimte voor verbetering 😉

Langzaamaan kwamen we iets beter in ons spel, echter bleef de tegenstander sterker.  Na een peptalk van onze coach Pascalle in de rust ging het een stuk beter in de tweede helft. Het samenspel en de aanval werd beter opgepakt. We liepen beter vrij. Helaas werd de wedstrijd uiteindelijk verloren, maar alle kinderen vonden het toch een leuke wedstrijd. Nadat we elkaar complimenten hebben gegeven in de kleedkamer is onze focus weer op de volgende wedstrijd. As woensdag op Eikendijk.