Wedstrijd Desk E1 - HMC E

De kids staan vandaag in hun eigen thuiszaal tegen HMC.

De sfeer is meteen goed. De choaches besproken de poule. We hopen aan beide kanten aan eindelijk een wedstrijd waar het wat gelijker op gaat.
We starten en missen wat krachtige keepers en spelers die geblesseerd zijn. Maar wat we al snel terug zien is dat anderen spelers juist nu de rol pakken.

Gaya keept de sterren van de hemel. We werken goed samen en bal de bal gaat snel rond. Daardoor onstaan er gaten en kan Joyce de ruimte goed pakken.
Madeleine en Blossom weten de bal goed rond te laten gaan maar ze nemen in de eerste fase geen actie naar doel. Daar gaat Zoë samen met Danique en Mila de actie in verder maken. We weten de bal snel rond te spelen en het balverlies is minimaal. En als we hem verliezen knokken we terug voor bal of verdedigen goed.

De complimenten vliegen over het veld vanuit ouders en coaches. Madeleine doet goed mee en we hebben geoefend voor de 9 meter te blijven...en dan omhoog te komen. Ze maakt mooie dreigingen en kan de bal doorspelen omdat een HMC speler haar verdedigd. Er instaat een gat voor Mila. En de twee keer gaat ze zelf en weet de bal feilloos in het net te plaatsen. We gaan de rust in met een terechte gelijke stand 7- 7.

Gaya en Zoë wisselen van keeprrsteneu. Ook Zoë weet de de bal goed te houden. De aanval gaat steeds sneller en Roan krijgt het spelletje steeds beter door en weet zelfs op goal te gooien.
Joyce ziet op een gegeven moment Madeleine vrij staan en de bal af te geven zodat Madeleine weer kan scoren.
Zo ziet Danique Mila staan en via Roan gaat de bal naar een goed inlopende  Blossom in de hoek. Met kracht verdwijnt ook die bal in de goal.

De tegenpartij weet ook nog wat mooie aanvallen te maken waarin wij ons verdedigingplek even laten liggen. Totdat Maud achter de ballen aangaat en ze weet te onderscheppen. En Joyce weet een aantal ballen te blokken en helpt zo Zoë.

We sluiten deze super wedstrijd af met winst al had iedereen ook de tegenpartij een gelijke stand gegund. De teams waren aan elkaar gewaagd...elke kind heeft super kunnen handballen  en de coaches stimuleren samenwerking en gezelligheid.
Onze scheidsrechters floten perfect. Dank je wel ervoor.
Roan complimenten voor de harde werk in deze eerste wedstrijd. Je hebt genoten en et super gedaan!

Twanny

rabobankspekdeclubkas1

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft !