Zondagochtend half 10, staan we bij de Werft. Helaas is er niemand te bekennen en kunnen we niet naar binnen.
Om 10 uur kunnen we eindelijk door de judo naar binnen. Vlug de kleedkamer in en snel omkleden.
Thijmen is vandaag onze aanvoerder en zorgt voor de snelle warming-up. En daarna gooien we snel onze keeper in. We spelen vandaag tegen HMC.

De eerste helft zijn we ondanks de aanwijzingen van Inge en Pascalle aan het zoeken naar wat we moeten doen.
We vergeten soms dat we moeten verdedigen en spelen vaak lange ballen ipv naar een speler naast ons.
We hebben wel veel meer beleving als de laatste wedstrijd. De 2e helft gaan we na wat aanwijzingen in de rust voortvarend van start. We zien wat mooie aanvallen en goed keeperswerk.

Helaas is HMC wat sterker als ons vandaag. Maar bij de shootouts hebben we allemaal laten zien dat we ook kunnen scoren en goed kunnen keepen!
Goed gewerkt kanjers!
Fijne feestdagen en tot volgend jaar!

rabobankspekdeclubkas1

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft !