*DESK F1 HOUDT FLINK HUIS IN STORMACHTIG DONGEN*

Vandaag onze uitwedstrijd tegen Dongen F2. Met de vorige wedstrijd nog in het achterhoofd, vroegen we onze kanjers of ze goed wakker waren. Iedereen was inderdaad wakker en super gefocust op een goed resultaat.
Na de felle warming-up van onze aanvoerder Julian besloot Dongen om onze trouwe supporters in een apart uitvak te plaatsen, gescheiden van het thuispubliek. 😆😆😆

De wedstrijd begon en onze kanjers namen een snelle en grote voorsprong.
We zagen mooie aanvallen, prachtige doelpunten, vloeiende combinaties en een ijzersterke verdediging.
Ook de naam DESK deden we weer eer aan.
In de rust vonden onze kanjers dat het heel goed ging en de coaches konden dit alleen maar beamen.

De tweede helft leverden een zelfde spelbeeld  op en we bouwden de voorsprong nog verder uit. We vingen de tegenstander goed op ter hoogte van de middenlijn. Er werd prima verdedigd en gekeept, zodat Dongen er niet aan te pas kwam.
Slecht 2 keer hoefden onze keepers te vissen!!
Eindstand 2-12 voor onze super toppers. WoW 🤩 wat een resultaat.
Trots op iedereen 🏆

rabobankspekdeclubkas1

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft !