*Zondagochtend uitwedstrijd Taxandria*

Op weg naar Oisterwijk, naar de nieuwe sporthal Den Donk.
De coaches waren overtuigd dat Taxandria ook in geel speelt. Dus witte shirts aan. Voordat we de zaal betreden zien we onze tegenstander, niet in het geel. Dus snel onze gele shirtjes aan getrokken.

Klaar voor de warming-up, Evi is vandaag onze aanvoerder. Ze wordt geholpen door Isa. En zorgt er voor dat onze kids goed warm zijn. Nadat we onze keeper hebben ingeschoten kunnen we beginnen.

We zijn meteen wakker na het eerste fluitsignaal en staan op de middenlijn onze tegenstander op te wachten.
We zijn fel in de dekking en onze keepers zijn goed wakker. Aanvallend hebben we moeite met de stuiterbal, maar toch weten we goede kansen te creƫren en deze ook te verzilveren. Ruststand 5-6 in ons voordeel.
In de rust geven de coaches aan dat we fel moeten zijn en goed moeten kijken wie welke man verdedigt.
We starten met de bal uit en gaan snel richting de goal. We onderscheppen regelmatig de bal van de tegenstander en kunnen zo vaak richting het nog lege doel. We zien mooie acties van onze keepers en mooie onderscheppingen. Met een voorsprong naderen we het einde van de wedstrijd en met een mooie overwinning (8 - 12) kunnen we naar huis.

De kids en coaches hebben elkaar mooie complimenten gegeven in de kleedkamer. Hard gewerkt kanjers!