Van de verslaggever ter plaatse

Op vrijdag 06-03-2020 vond het jaarlijks terugkerende dartstoernooi plaats bij HV Desk.

Dit prestigieuze toernooi was ondanks de corona druk bezocht. in de voorronde werd er gespeeld in 4 poules waarvan de 1e 3 van elke poule doorgingen naar de 1/8 finale. Jeroen ging als nummer 3 van poule A door en mocht gelijk strijden tegen de nummer 2 van poule D, Theo de Brouwer. Deze wedstrijd was een gemakkelijke prooi voor Jeroen. De kwart- en de halve finale werden ook door Jeroen gewonnen met 2-1. De spannende finale tussen de favoriet van de bookmakers Ton Sins (14-3) en Jeroen (7-6) werd ook een prooi voor Jeroen.

Jeroen won de eerste set waarna Ton sterk terug kwam in de 2de set. De allerbeslissende set werd uiteindelijk gewonnen door Jeroen.

Na 9 jaar werden de wisselbeker en de bokaal voor de eerste prijs weer in ontvangst genomen door de winnaar.

Hierna werden de dankwoorden uitgesproken naar het massaal toegestroomd publiek en de organisatoren.

1: Jeroen Verboven

2: Ton Sins

3: Steven Dekkers

4: Henny Broeders

rabobankspekdeclubkas1

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft !