Handbalvereniging Desk is opgericht in 1954 en is nog altijd een bloeiende en gezellige vereniging die naast het sportieve presteren binnen de handbalsport, ook  gericht is op gezelligheid.

Onze visie is ; alle leden moeten zich thuis voelen bij DESK. We gaan uit van het standpunt dat saamhorigheid een positieve invloed heeft op  sportieve prestaties.

Hiervan getuige onze naam: "Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel"

We mogen gerust stellen dat HV DESK een gezonde vereniging is dankzij de inzet van velen.

Ook lid worden ? Kom gerust eens een kijkje nemen bij onze vereniging !

SPAAR DE TOPPERS VAN HV DESK !

Van 16 Mei t/m 10 Juli kun je weer plaatjes sparen bij Albert Heijn Kaatsheuvel.

Je krijgt 1 setje plaatjes gratis bij iedere € 15,- aan boodschappen en elke week bij diverse aktieproducten.

Elk lid van onze vereniging ontvangt gratis het boek om de plaatjes in te sparen.

Koninklijke onderscheiding voor Mariëtte Verhoeven en Sjaak Hoevenaar

Onze zeer gewaardeerde vrijwilligers Mariëtte Verhoeven en Sjaak Hoevenaar zijn tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij kregen hun versierselen uitgereikt door burgemeester Hanne van Aart.

In het Brabants Dagblad een mooi artikel met bijbehorende foto's!

Bestellen handbalkleding

DESK speelt de wedstrijden in een geel/blauw tenue.

Dit tenue kunt je bestellen bij de Handbalshop, je kunt daar onze clubshop vinden waar je met korting het tenue kunt bestellen.

Op deze site vind je een knop ( zie hiernaast) waar u op kunt klikken. Je kunt dan kleding met korting bestellen en onze vereniging krijgt een kleine vergoeding voor de kas.

Elk lid vanaf de C-jeugd krijgt een eigen nummer, omdat het vanaf deze leeftijd verplicht is om een nummer op je shirt te hebben.

Deze kunt je aanvragen bij de jeugdcommissie. Wie weet is je favoriete nummer nog wel beschikbaar !

Jubilarissen Handbalvereniging Desk in het zonnetje gezet

Vrijdag 1 april was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering bij Handbalvereniging HV Desk. Aansluitend op de Algemene Ledenvergadering was de huldiging van de jubilarissen. Het bleek ook meteen een mooi weerzien tussen (oude) bekenden!

Het bestuur heeft maar liefst 6 leden persoonlijk gefeliciteerd met hun Jubileum bij HV Desk. Een jubilaris kon niet aanwezig zijn. Traditioneel staat dit heugelijke feit tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op de agenda.

Dit jaar vierden Leo Beerens en Agnes Burgs dat ze maar liefst 40 jaar lid zijn van onze vereniging.

Amy Bongers, Bram de Jong (afwezig), Renske Vonk, Sylvain Vugts en Jeroen Brouwers mochten hun 25-jarig jubileum vieren.

Mooie mijlpalen waarvoor het bestuur deze HV Desk leden een jubileum-attentie en een prachtige bos bloemen overhandigde.

Bedankt voor jullie trouwe lidmaatschap!

Foto: vlnr Jeroen Brouwers, Renske Vonk, Sylvain Vugts en Amy Bongers

DESK1

Foto: vlnr Leo Beerens en Agnes Burgs

DESK2

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!!  Doordat er binnenkort enkele mensen gaan stoppen met hun werkzaamheden binnen onze club, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Lijkt handbal jou een leuke sport? En zou je eens mee willen doen? Kom dan gratis 3x mee trainen en ontdek hoe leuk handbal is! Na deze 3 trainingen kun je beslissen of je lid wil worden.

Ons inschrijfformulier kun je HIER downloaden.

Ontdek hoe leuk handbal is en
kom 3x gratis mee trainen!

Ons inschrijfformulier vind je hier

Meer uitleg voor nieuwe leden hier

HB banner 120x600px