Handbalvereniging Desk is opgericht in 1954 en is anno 2015 nog steeds een bloeiende en gezellig vereniging die naast het sportieve presteren binnen de handbalsport, ook met name gericht is op gezelligheid.

Onze visie is alle leden moeten zich thuis voelen bij DESK. We gaan uit van het standpunt dat saamhorigheid een positieve invloed heeft op de niet alleen de sportieve prestaties.

Hiervan getuige onze naam: "Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel"

We mogen gerust stellen dat HV DESK een gezonde vereniging is dankzij de inzet van velen.

Kom eens bij ons langs en ontdek zelf hoe leuk handbal is en de gezelligheid, de koffie en thee staat bij ons altijd klaar !

Zondag 16 september 2018
Tachos F / Desk F

Vandaag reizen we met een klein zonnetje aan de hemel naar landgoed Driessen. We verzamelen met 8 kids vandaag. Een aantal tweedejaars en een aantal eerstejaars maakt onze f1 dynamiek. In kleedkamer 1 gaan de teneus aan. Blauwgele kids stappen na onze indeling voor het veld onder leiding van aanvoerder G het veld op. Het inlopen is serieus en de kids kletsen ondertussen lekker bij.
Na het inlopen oefenen we de passerbeweging en gaan we na het fluitje van de scheids aan de slag.

De focus is meteen goed. De tweedejaars maken het veld breed en lopen in. De eerstejaars volgen dit voorbeeld. Onze nieuweling K vind het spannend maar eenmaal op het veld is er al meteen  focus en is er van spanning niets te merken.

Op zondag 30 september organiseert Handbalvereniging DESK haar jaarlijkse rommelmarkt in de nieuwe sporthal De Werft in Kaatsheuvel. De deuren gaan om 09:30u tot 15.00 u open voor het publiek.

Normaal vindt de HV Desk rommelmarkt plaats in maart, maar door de nieuwbouw van De Werft is dit evenement een half jaartje verplaatst. De nieuwe sporthal zal voor iedereen even wennen zijn, maar het aanbod van spullen is zeker als vanouds. En, dat laatste is zeker geen loze belofte als we zien wat er nu al door onze vrijwilligers is ingezameld.

Op zaterdag 29 september is er ook nog de grote ophaalaktie in Kaatsheuvel van 10.00 tot 16.00 u . Zie hiervoor ook de speciale flyer welke huis aan huis wordt verspreid.

Wedstrijd C1 Desk / C1 Blauw wit op Eikendijk

We starten vandaag op zondag 9 september met de wedstrijd. Het inlopen en warm spelen loopt moeizaam. De kids moeten wakker worden geschud. Na de voorbesprkeing geef ik ze aan dat focus het meest belangrijk is. En de kids geven aan ervoor te gaan.
Dat zien we vanaf minuut 1. Ze staan er. De aanval loopt vloeiend. Ballen gaan rond en er komen mooie aanvallen. Ze zien samen veel gaten en elke speler staat er. Helaas blijven  we veel links gefocust....en ik geef de rechterkant wat tips om meer gezien te worden. Dat loont.

Tijdens het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi bij de handbalvereniging kwam de burgermeester van Loon op zand poolshoogte nemen. ze vond het een mooie happening met veel strijdende kinderen om de felbegeerde beker.

De burgemeester Hanne van Aart werd door bestuurslid Ron Hamers bijgepraat over het handbal in de gemeente.

Ron en Hanne

Heren 1 gefeliciteerd met het kampioenschap!

IMG 20180325 WA0019

2017 11 16 KMB Schermv3