welkom bij HV DESK !

Handbalvereniging Desk is opgericht in 1954 en is nog altijd een bloeiende en gezellige vereniging die naast het sportieve presteren binnen de handbalsport, ook  gericht is op gezelligheid.

Onze visie is ; alle leden moeten zich thuis voelen bij DESK. We gaan uit van het standpunt dat saamhorigheid een positieve invloed heeft op  sportieve prestaties.

Hiervan getuige onze naam: "Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel"

We mogen gerust stellen dat HV DESK een gezonde vereniging is dankzij de inzet van velen.

Ook lid worden ? Kom gerust eens een kijkje nemen bij onze vereniging !

Trainingstijden veld 2019.

Vanaf maandag 8 April word er weer buiten getraind op Eikendijk.

De trainingstijden vind je onder OVER DESK / TRAININGSTIJDEN.

JAARVERGADERING

Afgelopen donderdag 18 April werd de jaarlijkse ledenvergadering van onze vereniging gehouden.

Zo'n 45 leden hadden de moeite genomen om hierbij aanwezig te zijn.

Na de gebruikelijke agendapunten die besproken werden, was het ook tijd voor de huldiging van onze jubilarissen.

Dit jaar zijn 25 jaar lid,

Lindsey Verhoeven, Peter van Best, Jurgen Dankers en Peter van Laarhoven.

Peter van Laarhoven was helaas verhinderd, de overige ontvingen van waarnemend voorzitter Martijn Peters bloemen en de felbegeerde pen.

Na afloop werd er nog gezellig nagepraat en iedereen getrakteerd op een lekker frietje !

foto jubilarissen 2019

de jubilarrissen ; Peter van Best,. Lindsey Verhoeven en Jurgen Dankers

Zondag 19 mei Desk - Avanti

Vandaag staan we tegenover Avanti. We moeten gefocust zijn want we weten als we dat zijn dat we de meerdere zijn.
Blijkbaar zit dit ook in de hoofden van de kids Want vanaf moment ėėn zijn ze er!
Er zit snelheid in de bal en we wisselen goed van plek. We laten ons niet uitlokken door het spel van Avanti maar houden onze eigen kijk op de wedstrijd. Als er fel word verdedigd staan we ons mannetje en wat vooral knap is  zoeken we gewoon via anderen de gaten op.  Onze scheidsrechters leiden het spel goed wat maakt dat het een mooie wedstrijd is om naar de kijken.

Jelle neemt plaats onder de laten en zit meteen in een hele positieve en technische flow. Hij neemt het team mee en Koray en Niels nemen samen met Romy de rol van met elkaar praten en tellen in de verdediging al snel op zich. De stimuleert de anderen.
Knap hoe dit team gegroeid is in met elkaar praten en elkaar aanmoedigen. We hebben geluk met Jelle in de goal maar ook het blokken in de verdediging van de bal door Guusje van B en Bart.

Zondag 19 mei 2019
Desk  Thuis F - Dongen  F team

Vandaag staan we om 10.40 uur langs het veld met onze kleine grootste kanjers. Hun oude teamgenoten ( lees tweedejaars F staan klaar op het andere veld bij de E ) Bij het inlopen wijken de ogen soms wat af.  Remco staat te helpen als coach bij de E en Jeroen helpt Twanny mee. Vanaf moment 1 proberen we hun focus te geven.

Om 11.10 starten we met Fynn als aanvoerder van deze groep. We hebben vandaag 5 kids die graag keepen en daar gaan we zeker in meedenken.
Julian gaat als eerste onder de latten staan en doet dat bijzonder goed. Hij is gefocust en speelt in de aanval perfect mee. De bal gaat snel rond in het team en we verliezen maar weinig de bal. Danique verdedigd de grootste speler van Dongen  van de tegenpartij en dat doet ze bizar goed. Ze weet zelf vaak de bal te onderscheppen en rond technisch perfect af bij de goal met een sprongschot. Voor haar is teamsport duidelijk heel belangrijk want als ze weer alleen naar voren gaat kijkt ze rond en geeft ze de bal netjes af aan een medespeler zodat de rest ook kans krijgt om te scoren! Perfect Danique!

Door omstandigheden kon de vaste coach Twanny er vandaag niet bij zijn. Dat was heel jammer want nu heeft ze een dijk van een wedstrijd gemist. Om Twanny te kunnen vervangen waren er vandaag 2 vervangers opgeroepen, Jeroen als coach en Inge als hulpcoach.

Afgelopen week waren er 9 kinderen opgeroepen om deze wedstrjd te spelen, maar de nieuwste aanwinst, Maud wilde ook bij deze wedstrijd er bij zijn. Gewoon meedoen met de rest van het team. Ze was nog wel zenuwachtig maar zette wel door en ging samen met de andere kinderen omkleden. Klasse Maud.
Vandaag waren we vroeg bij het complex van Avanti. De meeste kinderen vonden dat niet erg want dan konden ze ravotten op de terreinen en de dijk rondom het complex. Sommige ouders maakte de opmerkingen dat de kinderen hun energie al hadden verbruikt voordat de wedstrijd zou beginnen.

Vandaag gaan we op deze mooie moederdag naar Waspik. Daar spelen we als gemengd team in de zaal al is het veldcompetitie. 4 jongens aangevuld met onze stoere meiden tegen een geheel jongens team.
De kids hebben er zin in. We hoeven hen niet te motiveren. Omkleden, inlopen, ingooien etc worden zelfstandig opgepakt.
Als we de opstelling hebben gemaakt zien we een team wat de drive erin heeft. Koppen kleiner maar super actief!  De aanvallen gaan gelijk op echter belanden onze ballen net te scherp geschoten op paal of worden we de cirkel ingeduwd. Dat maakt de drive nog hoger. Mondje dicht houden voor kids en coach is een tweede doel geworden in deze wedstrijd.

Zondag 14 april

Desk gemengd C1 - EOC heren C1

Vandaag komt het zonnetje een beetje door op Eikendijk als de spelers van de C zich melden voor een zware wedstrijd!  Natuurlijk werkt de zon mee maar de ook figuurlijk bedoeld want we spelen vaak beter tegen de hogere teams als tegen de laagste.

Jelle en Niels kiezen om en om voor het doel omdat onze vaste doelvrouw nog steeds geblesseerd is. Tof dat het team maar vooral de jongens dit over nemen. We spreken met ze af dat wat er ook gebeurd we de keeper zoveel mogelijk blijven ondersteunen. Afspraken  die de jongens terecht nodig hebben.

2017 11 16 KMB Schermv3