Home

Handbalvereniging Desk is opgericht in 1954 en is nog altijd een bloeiende en gezellige vereniging die naast het sportieve presteren binnen de handbalsport, ook  gericht is op gezelligheid.

Onze visie is ; alle leden moeten zich thuis voelen bij DESK. We gaan uit van het standpunt dat saamhorigheid een positieve invloed heeft op  sportieve prestaties.

Hiervan getuige onze naam: "Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel"

We mogen gerust stellen dat HV DESK een gezonde vereniging is dankzij de inzet van velen.

Ook lid worden ? Kom gerust eens een kijkje nemen bij onze vereniging !

 

 

 Lege flessen aktie Albert Heijn Kaatsheuvel

Vanaf 2 juni is bij Albert Heijn Kaatsheuvel de aktie emballagesparen voor verenigingen gestart.

Ook onze vereniging deelt hierbij mee in de opbrengst.

Als u lege flessen inlevert, druk dan op de " gele goede doelen " knop.

Deze aktie duurt 25 weken en de opbrengst wordt verdubbeld door AH en verdeeld onder 13 verenigingen.

DUS... DOE MEE !

 

algemene ledenvergadering

Op vrijdag 2 oktober a.s. zal de algemene ledenvergadering gehouden worden.

Al onze leden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Als je van plan bent om te komen meld je dan even aan op 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DOEN !!

 

 

Sportkleding HV DESK.

In samenwerking met de HANDBALSHOP is het mogelijk om kleding en diverse andere sportartikelen te bestellen,

geheel in onze DESK stijl en kleuren !

Gebruik de onderstaande code voor extra korting !

 

Code: 10-DESK5  

  KIJK OP :   https://www.handbalshop.nl/clubshops/hv-desk

 

wedstrijdverslagen

 

Zondag 20 september 

Blauw wit D1# - Desk D1 

Vandaag reizen we af naar den Bosch alwaar we spelen tegen een letterlijk groot team. We spelen met maar 1 tweedejaars D speler en de rest is allemaal net begonnen in de D.

Vandaag kunnen we zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd. Het enthousiasme is er en Sven is er ondanks zijn blessure bij. Das super. Hij krijgt de opdracht Jesse die zijn eerste wedstrijd speelt goed te choachen.

Eerste helft begint Joyce onder de lat met de afspraak dat ze tweede helft dan veel mag spelen. En ze groeit elke week tussen de latten. De kids in het veld zien elkaar goed staan en de bal gaat in best een goede snelheid over. Zo hier en daar balverlies maar dat weten we vaak te herstellen of we lopen mee in de breakouts waardoor de ballen vaak langs of hoog over gaan. Vooral Madeleine weet goed mee te lopen.

We laten het kaas niet ons brood eten en weten elkaar goed te vinden. De samenwerking loopt top. De samenwerking is goed en er gaan mooie doelpunten in.

We gaan de rust in met 1 punt verschil.

De complimenten vliegen de kids om de oren. We geven hen de volgende tips.

Niet allemaal de 9 in ook terugstappen zodat de bal met snelheid van links naar rechts kan. En dreigen en bij een gat mag iedereen gooien! En vooral passeer beweging . Want de gaten zijn overal. Onze tegenpartij focust zich vooral op de aanval en snel en hoog ingooien. Wij focussen ons op samenspel en verdediging. Daar waar geen bal in onze goal gaat hoeven wij geen doelpunt in te halen.

Jesse speelt in de hoek en de sportieve choaches van de tegenpartij staan open dat ik hem daar tips geef! Tof. Hij straalt van oor tot oor. Blossom weet de hoekspelers zo te verdedigen dat er geen bal bij ze komt Mila is zo snel dat ze haar tegenspeler die twee koppen groter is  van de bal weet te houden. Thijs en Jayden doen in super samen met de Fenna s in de opbouw  ze dreigen vaak en weten steeds de bal rond te blijven  spelen. We dreigen even te veel via het midden te gaan maar Madeleine stapt netjes wat naar achter om de bal steeds door te geven naar de hoek of naar Joyce.

We hebben zoveel schotkansen , zoveel mooie schoten gezien. Fenna de P heeft tweede helft zo goed gekeept maar mist dan nog net de lengte. Ze zat bij de hoge ballen subliem bij alleen net een paar cm te klein. Alle lage hield ze  eruit.  We kregen het voor elkaar soms wel 4 keer op goal te gooien omdat we opletten als de bal terug het veld in kwam via paal of keeper. . Helaas was de pech aan onze kant en een supergoede keeper aan de overkant wat maakt dat we de punten laten liggen met 10 - 6.

Maar we lopen super Trots richting de Auto want dit team heeft geloof in elkaar choacht elkaar en weet elkaar te motiveren. Dit word een mooi seizoen waar we als jong team veel gaan leren!

Twanny

 

 

 zondag 20 september E jeugd

*Dongen-Desk*

Onze laatste wedstrijd buiten tegen Dongen.

Het weer was wederom lekker zonnig. En we waren er klaar voor.

Na een goede warming-up door Danique gingen we eerst onze keeper Gaya warm gooien. Onze tactiek werd door gesproken en er was zelfs nog wat tijd over om een balletje over te spelen.

De tegenstander was zo te zien ook een team met vrij nieuwe spelertjes.

Met 2 spelers op de stoorpositie en 3 verdedigers op de 9 meter starten we de wedstrijd.

En wat zijn we wakker en fel. Danique en Zoë spreken goed af welk mannetje voor hun is. En weten regelmatig de bal te onderscheppen. Net als Julian die op de hoek regelmatig de bal onderschept en via een break weet te scoren. Eline staat in de dekking op het midden als een goede sluitpost.

Kim, Seb en Julian verdedigen de flanken.

Er volgen mooie doelpunten.

In de rust bespreken we nog even wat de afspraken zijn en Isa staat in de goal. Omdat Julian zelf vond dat het zo lekker gaat dat hij niet hoeft te keepen.

Wat een mooi samenspel zien we met doelpunten van Julian, Ellemijn, Seb, Eline, Danique en Fynn. Er wordt gekeken wie er vrij staat en goed overgespeeld. Gaya en Eline zorgen dat er bijna niemand door het midden komt.

Wat een mooie aanvallen, jullie hebben het publiek iets moois laten zien.

We winnen de wedstrijd met 16-1. Verdiend!!!

Ik ben trots op jullie!!

Woensdag trainen we om 18.00 uur in de Werft!

 

 

Zondag 13 september 

Elshout - Desk B

Vandaag staan we zonder Ela en Faithlen aan de lijn omdat ze door de strakke regels van corona moesten beslissen niet mee te gaan. Vanwege het feit dat we dus twee opbouwers miste wilde Yenthe wel aansluiten bij de B. Fijn dat ze dit kon.

Vanaf het inlopen gaf het team elkaar aan vandaag de bal goed over te spelen en samen te praten voor het verdedigen. 

Als we mogen kiezen voor kant kiest Andrea slim rondom de zoninzet. Afgelopen maandag hebben we samen besproken hoe ze de rol in de goal nog beter kan pakken als ze ook tips geeft en verbaal aanwezig is. Deze rol pakt ze vanaf moment 1 en ook Romy pakt samen met Meerle de rol goed om te praten aan de cirkel. Het team draait goed met de bal mee  en ze pakken allemaal hun rol serieus.

Andrea geeft hen tips en de instartmomenten worden goed doorgegeven.  Meerle word vanaf moment ėėn flink afgedekt. Als ze doorkrijgt dat dit gaten geeft in de rest van het veld weet Guus van B naar binnen te komen en mooie aanvallen te creëren. Kim word flink aangepakt en dan is asfalt niet altijd de beate ondergrond.

Kate zoekt naar het spel maar weet haar medespelers snel te vinden. Zoë heeft een keus voor de gaten en Elshout schrikt van haar snelheid. Yenthe doet als D speler niet onder aan deze teams en weet zie steeds goed af te lossen in de midden opbouw. Ze houden de snelheid in het spel.  We weten hun breaks er veelal uit te halen.

Kim gaat nadat ze het asfalt van dichtbij   zag en na een rustperiode op de bank in de linker opbouw verder alwaar ze iets meer ruimte krijgt om acties te maken.

We hebben de laatste tien minuten van de eerste helft slordige minuten wat maakt dat Elshout uit kan lopen met 6 - 4

Dit heeft vooral de reden dat de tegenpartij een aantal afstandschieters heeft waar we ruimte voor geven door net te laat uit te stappen.

In de rust geven we het team aan dat ze de laatste tien minuten stil staan en sommige te diep de 9 in kan en anderen juist stil staan. En zij uitlopen op de laatste breaks.  Als we wissels gaan inzetten en dreigen maar de bal doorspelen lopen de juiste mensen de gaten in.

We hoeven zeker niet te verliezen.

Als we de tweede helft starten zit de spirit er meteen in en Romy weet haar team mee te nemen. Marlou weet de hoek goed af te schermen. Romy begint super goed op de cirkel wat gaten geeft en ze kan vaak de bal aannemen en doorzettem de uitmuntend goede keeper weet er eerste helft heel veel uit te houden maar nu kan Desk gaatjes vinden en binnen 5 minuten gaat het van 6-4 naar 6- 6. De volgende 10 minuten weet Elshout maar niet te scoren door het verdedigingswerk in de hoeken van Marlou en Kim en de Guusjes die met elkaar beginnen te communiceren. Elshout kan de gaten niet vinden en de afstandsschoten worden geblokt of overgegooid.  Ook weten we vaker op tijd uit te stappen want maakt dat Andrea ruimte heeft om het in te schatten of de ballen langs of over gaan  zo lopen we uit naar 6- 8 en we behouden tot de laatste minuten een voorsprong van 2 doelpunten  Kim en Meerle weten de 7 meters goed in te schieten. Krachtig en geconcentreerd . Dan de laatste minuten weet Elshout hun afstandsschutter weer in hun kracht te zetten waardoor Elshout dichterbij komt met mooie doelpunten.  Zoë is onvermoeibaar waardoor zij er onder in de hoek nog 1 weet te scoren en het spannend word. We hebben de stand niet meer door maar het is een mooie strijd met fel maar sportief spel en goed scheidsrechters.

Ze fluiten af en bij de weg doet horen we de eindstand van 11 - 11. Terecht ! Een pot waarbij we gelijkwaardig optrokken. Prachtig cirkelspel van Romy die velen gaten trok waar de anderen meiden in konden lopen.

Mooi om te zien  hoe trots dit team van het veld komt. Elkaar complimenten gevend. Klein maar snel is ons team en men kent elkaar kwaliteiten steeds beter.

Wij danken het Elshoutse sportieve team de choaches en de scheidsrechters. 

 

 

Zondag 13 september 2020

HVM# - Desk D1 

We staan op tijd bij de sporthal maar mogen vanwege de corona maatregelen nog niet naar binnen. De kids beginnen met verstoppertje maar al snel staan we in te gooien in de heerlijke zon. En lopen we buiten in. De sfeer is goed.

Als we in de zaal het HVM dispensatieteam zien , zien we alleen jongens. We nemen de jonge spelers mee in het feit dat we door alles wat we geleerd hebben en samenwerken en geen balverlies te leiden het verschil kunnen maken.

We zijn vandaag bijna  compleet missen helaas Thijs maar we hebben Carlijn en Yenthe als  officiële tweede jaars D spelers bij om basis te maken en de jonge  kids tips te geven van het D spelletje.

Fenna F weet in de opbouw te starten met een 0- 1 voorsprong. Ze viert haar doelpunt en terecht! Desk verliest de eerste helft wat vaker de bal omdat we moeten wennen aan de jongens die tussen de ballen schieten. Joyce weet in de goal veel ballen subliem te houden. Ze leert snel en als de ballen uitgaan staat zij al aan de zijlijn om de bal uit te nemen. 

Als de breakouts niet bijgehouden worden  is qua kracht de snelheid groot.   Op de bank leven de kids mee en onze hoekspelers Blossom en Mila moeten in het begin wennen aan de grote jongens maar als ze eenmaal echt gaan verdedigen krijgt de hoekspeler geen bal meer. 

In de aanval weten Carlijn Yenthe en de twee Fenna ' s en Jayden elkaar goed te vinden. We moeten regelmatig roepen dat ze de passeerbeweging mogen  inzetten maar als dat binnenkomt zien we dat we zo de gaten in lopen  en vooral de lage ballen er prachtig in gaan.

Madeleine weet er een break out uit te lopen. Helaas schiet ze door haar enkel en lijkt het dat ze tegen de tegenspeler aan loopt. Ze haalt er hierdoor een vrije bal uit! Ze schrikt van het op dat moment felle fluiten van een hele goede scheidsrechter  maar weet het daarna heel goed om te zetten en gooit zelfs  drie maal op goal. Heel trots op haar ontwikkelingen dat goed komen in het binnenseizoen.

Tweede helft gaat Joyce het veld in op de cirkel en de ėėn tweetjes met de opbouw geven haar kansen.  Sven heeft op de rechterhoek het verschil gemaakt. Je hoort hem niet  maar als hij de bal krijgt weet hij zijn tegenstanders aardig verrassen met zijn snelheid en schot.

Aan onze kant weten we het verdedigen beter onder de knie te krijgen en werken we samen. We blokken aardig wat ballen en Fenna weet met haar lengte de hoge ballen gewoon als vangballen op te pakken  

In de tweede helft weet Fenna de P prachtige aanvallen te maken en breakouts te lopen.  We maken het verschil door met meerdere mensen mee te lopen. Mila is rassend snel. Ook in de verdediging doen we het samen.

Carlijn weet het verschil te maken in de aanval en geeft prachtig de ballen door aan de kans voor de jonge spelers waardoor ook via Yenthe,  Blossom een aantal schotkansen kan inzetten.

Nu we doorkrijgen dat we ze doorhebben in de verdediging kunnen we het verschil gaan laten uitlopen in doelpunten 

Alle kids geven alles en we maken het verschil door te focussen op verdediging. Want als de bal er bij ons niet ingaat hoeven we dat doelpunt niet in te halen. Verdediging staat best goed voor deze hele jonge groep. Keeper staat en dan vallen de doelpunten aan de overkant bij een vanuit hen hele goede keeper.

We eindigen  het spel met 10 - 15.  Veel rode kopjes komen trots naar de zijlijn. En de overwinning hebben ze zeker verdiend ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!!  Doordat er binnenkort enkele mensen gaan stoppen met hun werkzaamheden binnen onze club, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Lijkt handbal jou een leuke sport? Zou jij ook eens mee willen doen?


KOM DAN GRATIS 3 KEER MEE TRAINEN EN ONTDEK HOE LEUK EN GAAF HANDBAL IS !! 


Na deze 3 trainingen kun je beslissen of je lid wil worden.
klik op ons logo om een inschrijfformulier te downloaden.

 


 

Lid worden?

ONTDEK HOE LEUK EN GAAF HANDBAL IS KOM GRATIS 3 KEER MEE TRAINEN!

een inschrijfformulier vind je onder  OVER HV DESK / Lid worden !

gca 1

gca 2

 

 

 

Buitencomplex EikendijkSporthal De WerftSporthal De Wetering
Eikendijk 23 Huygenstraat 73 Weteringplein 1
5171 RG Kaatsheuvel 5171 EP Kaatscheuvel 5175 BZ Loon op Zand
Tel. Horeca: 0416-537382 Tel. 0416-274096 Ttel. 0416-363736
Google maps Google Maps Google Maps

 

Deze website gebruikt cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Meer over cookies