Handbalvereniging Desk is opgericht in 1954 en is anno 2015 nog steeds een bloeiende en gezellig vereniging die naast het sportieve presteren binnen de handbalsport, ook met name gericht is op gezelligheid.

Onze visie is alle leden moeten zich thuis voelen bij DESK. We gaan uit van het standpunt dat saamhorigheid een positieve invloed heeft op de niet alleen de sportieve prestaties.

Hiervan getuige onze naam: "Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel"

We mogen gerust stellen dat HV DESK een gezonde vereniging is dankzij de inzet van velen.

Kom eens bij ons langs en ontdek zelf hoe leuk handbal is en de gezelligheid, de koffie en thee staat bij ons altijd klaar !

Zondag 20 januari 2019

Om 11.15 verzamelen we bij de werft alwaar we vertrekken naar Breda. We weten dat we daar gaan spelen tegen de nr 4 in de poule met allemaal jongens. Meestal betekend dat veel breakouts lopen. Vandaag hebben we een mascotte bij. Een f-je loopt in ons kleinste shirtje met ons op als mascotte. Trots zit ze naast me op de bank.

Pieter verteld  de kids  dat ze  vooral moeten verdedigen en geen slordig spel. Dat zal meteen worden afgestraft. De laatste weken was de focus wat weg in dit gezellige team. Maar vandaag stonden ze er vanaf moment ėėn.

Desk E1 - Dos E2#

Vandaag verzamelen we bij werft om naar Waalwijk te rijden  alwaar we tegen Dos een thuiswedstrijd spelen.
De eerste wedstrijd in januari waarbij we steeds meer gaan samenwerken met de F omdat de E structureel te weinig en hele jonge spellertjes (  lees alleen 1ste jaars E heeft.)
We zijn daarom ook naar een andere poule gegaan.

De sfeer zit erin en de kids hebben er zin in onder leiding van Tonny en Moniek. Het spel begint mooi, we staan breed en op onze eigen posities. We zien elkaar en de bal word maar weinig verloren. Een aantal hele mooie aanvallen maar helaas hebben we iets te weinig kracht achter onze bal zitten voor de goede keeper van Dos.

Vandaag verzamelen we bij de werft,om te gaan vertrekken naar Dongen.
Samen gaan we inlopen onder leiding van de aanvoerder, en gaan daarna samen ingooien.

We bespreken samen hoe we de wedstrijd gaan beginnen. Het begint een beetje rommelig, waar de tegen partij gebruik van maakt. We zien het zelf ook en pakken het goed op.

Desk f - Tachos F2

Zondag 13 januari 2019

We staan vandaag klaar met 9 f jes voor de wedstrijd van de F
Thuis. De kids hebben er zin in. We hebben een mooie mengelmoes tussen eerste en tweedejaars.

Onze scheids is op tijd aanwezig alleen loopt het schema uit. We kunnen gebruik maken van de 5. Dus we kunnen op tijd beginnen. We hebben vandaag HEEEEEL veel publiek. Papa's en mama's opa en oma's....zussen....broers....we zagen ze allemaal vol.enthousiasme voorbij komen. We spelen heel goed samen. We spelen breed en zien onze medespeelsers heel goed vrij staan. Daniëlla was er vandaag ook en kwam ons extra aanmoedigen. We zagen haar stralen op de bank.

Desk C1 gemengd tegen witte ster heren C1#

We spelen vandaag thuis als laatste van alle Desk handbalteams. Het is laat op zondag en zoals elke week is iedereen weer present.
Deze week Andrea onder de latten. Die geeft wel wat feedback aan haar team als het om de verdediging draait.

Guusje van W is vandaag aanvoerder en neemt haar team mee. We spelen tegen een totaal jongens team waarvan we weten dat twee hooguit drie jongens het verschil maken.

2017 11 16 KMB Schermv3