Home

Handbalvereniging Desk is opgericht in 1954 en is anno 2015 nog steeds een bloeiende en gezellig vereniging die naast het sportieve presteren binnen de handbalsport, ook met name gericht is op gezelligheid.

Onze visie is alle leden moeten zich thuis voelen bij DESK. We gaan uit van het standpunt dat saamhorigheid een positieve invloed heeft op de niet alleen de sportieve prestaties.

Hiervan getuige onze naam: "Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel"

We mogen gerust stellen dat HV DESK een gezonde vereniging is dankzij de inzet van velen.

Kom eens bij ons langs en ontdek zelf hoe leuk handbal is en de gezelligheid, de koffie en thee staat bij ons altijd klaar !

Wedstrijd 15 april 2018
Heerle D1 - Desk D1


Vanochtend gaat de wekker vroeg voor de laatste wedstrijd in de zaal. We spelen om 10.00 uur in en tegen Heerle.

Dat houdt in dat we fris en fruitig om 8.45 uur verzamelen. We missen vandaag een aantal spelers en hebben maar twee wissels.

Das juist ook wel eens fijn......lekker veel speelminuten per speler. Als missen we onze trouwe handbalvrienden natuurlijk wel.

Ik ben vandaag alleen als coach en weet dat indien nodig er ouders zijn die me kunnen ondersteunen maar met twee wissels en een duidelijk plan moet het gaan lukken.

We weten dat we vandaag aan de bak moeten.
 
We spelen tegen HVM depensatieteam en op deze leeftijd zegt dat vaak wel wat qua niveau.
 

We openen de oude sporthal de  werft voor de laatste keer. Volgend seizoen spelen we in een splikssplintere nieuwe hal.
 
 
Een aantal maanden  geleden verliezen we van hvm met 11 - 0 maar we weten dat we zijn gegroeid met onze f jes gezien de laatste wedstrijden.
 

Heren 1 gefeliciteerd met het kampioenschap!

IMG 20180325 WA0019

Bron: www.handbalinside.nl

 

Een fijne clubcultuur kan een vereniging maken. Streef naar het winnende doelpunt, maar vergeet de vrijwilliger die een kwartiertje later – terwijl de lichten automatisch uit zijn gegaan – de vloer aanveegt niet.


Advertentie

De ene club heeft een uitstekend sponsorplan, een dorp verderop hebben ze een gretige lichting D-junioren en in de kantine van de rivaal is de gehaktbal buitenaards goed. Iedere verenging kent sterke punten. Maar overal hebben ze een algemeen doel: een fijn lidmaatschap bij de club.

“De meeste handbalspelers in Nederland doen het voor de lol”

Rond deze tijd van het jaar ontvangt u altijd bericht over de jaarlijkse rommelmarkt van HV DESK welke traditioneel in of rond de maand april plaatsvindt.

In verband met de nieuwbouw van sporthal de Werft zijn we dit jaar genoodzaakt dit evenement te verplaatsen naar het weekend van 29 en 30 september 2018.
Plaats van handeling zal de nieuwe sporthal de Werft zijn.
Zoals gebruikelijk ontvangt U voorafgaande aan de rommelmarkt van ons twee maal een flyer waarop de datum van ophalen van de spullen voor de rommelmarkt en de datum waarop de rommelmarkt wordt gehouden staat vermeld.

 

De rommelmarktcommissie HV DESK.

Lid worden?

ONTDEK HOE LEUK EN GAAF HANDBAL IS KOM GRATIS 3 KEER MEE TRAINEN!

Download hieronder de informatiebrochue, inclusief inschrijfformulier.

GCA 1

GCA 2

 

2017 11 16 KMB Schermv3

clubkas

 

Buitencomplex EikendijkSporthal De WerftSporthal De Wetering
Eikendijk 23 Huygenstraat 73 Weteringplein 1
5171 RG Kaatsheuvel 5171 EP Kaatscheuvel 5175 BZ Loon op Zand
Tel. Horeca: 0416-537382 Tel. 0416-274096 Ttel. 0416-363736
Google maps Google Maps Google Maps