Archief

Op 21 januari hebben 12 jeugdleden en 31 volwassenen weer genoten van onze prachtige omgeving, waarbij de weergoden meenden ze onderweg te moeten verrassen met een ware douche, zodat iedereen Spic & Span in de kantine terugkeerde.

Hier konden de drijfnatte doorzetters bekomen met een versterking voor het inwendige van de mens, zodat alle ontberingen snel waren vergeten.

Voor onze jeugd had de organisatie een test met diverse vragen en raadsels.
Nadat deze waren nagekeken en met deze jeugd waren doorgenomen, kwam de organisatie tot de conclusie dat er hierbij niemand beter was dan de ander, hierdoor konden we onze jeugd als geheel tot de grote winnaars van onze winterwandeltocht uitroepen.

Tijdens de tocht werden er ook allerlei vragen gesteld, de uitslag bleek als volgt:

1) Dames Senioren
2) Meisjes Jeugd C en D
3) Recreanten
4) D Jeugd en Jongens C

Hierbij ook een hulde en dank aan alle vrijwilligers, zoals bar- en keukenpersoneel en allen die de posten hebben bemand, voor het goede verloop van deze wandeltocht.

clubkas1

Ook wij doen weer mee met de Rabo ClubSupport !

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Kunnen wij op jou stem rekenen ?

#RaboClubSupport