VIJF GOUDEN TIPS VOOR OUDERS OP DE TRIBUNE !

1.Plezier gaat voor presteren
In plaats van “heb je gewonnen” kun je ook aan je kind vragen “was het leuk?” en “hoe ging het?” Zo haal je de nadruk van het presteren af en leer je dat plezier voorop staat.

2. Moedig aan maar coach niet mee
Aanwijzingen geven is verwarrend en afleidend. Als er een coach is maakt die afspraken met het team en die kunnen totaal anders zijn dan wat jij roept.

3. Moedig alle kinderen aan
Niet alle ouders zijn erbij of kunnen erbij zijn. Alle kinderen aanmoedigen geeft iedereen een goed gevoel.

4.Geef zelf het goede voorbeeld
Houd je mond tegen de scheidsrechter. Soms zit het mee en soms tegen. Dat hoort bij sport , respecteer dat. Dan leer je de kinderen ook respect hebben voor de wedstrijdleiding.

5. Laat je kind zelf zijn sport beleven
Probeer niet je eigen ambities op je kind te projecteren. Je kind moet bepalen op welk niveau  en hoe intensief het wil sporten. Pas dan beleeft het echt plezier aan zijn sport.

HANDBAL APP nu beschikbaar !!

Ben je een handbal liefhebber en wil je op de hoogte blijven van de laatste programma's, uitslagen en standen van je favoriete team(s)?

Met behulp van deze officiële NHV app  is dit allemaal mogelijk en meer.
Je kunt je eigen team instellen of meerdere favorieten selecteren.
Ook de laatste nieuwsberichten, activiteiten en toernooien kun je eenvoudig opzoeken.

• Het laatste nieuws van Oranje en ander belangrijk nieuws
  • Informatie over handbalverenigingen (adres en contactgegevens, routeplanner, etc)
  • Volgen van je eigen team
  • Instellen van (meerdere) favorieten teams

handbal_app.png

De applicatie is ontwikkeld voor zowel Android als Apple smartphones. De kosten van de app bedraagt éénmalig € 0,99 voor Android toestellen en € 1,39 voor Apple toestellen.

Er geldt tijdelijk een introductie korting via de iTunes store en is tot 1 december verkrijgbaar voor 79 cent. Klik op onderstaande buttons om de Handbal app te downloaden.

Via deze link op je Iphone/Ipad  kun je hem downloaden:

Voor de Android systemen kun je hem via deze link downloaden

Voor uitgebreidere Info zie

Harsgebruik de Werft en de Wetering

Nogmaals willen wij er iedereen op wijzen dat het gebruik van hars in de sporthal van de Werft en de Wetering verboden is.

Mocht er toch hars gebruikt worden dan zullen eventuele kosten voor het schoonmaken van de zaal of andere kosten , verhaald worden op de gebruiker(s) van hars.

bestuur H.V. DESK

Hier nog een extra reden om geen hars te gebruiken

{youtubejw}RJFtJ194hRE{/youtubejw}

Ontdek hoe leuk handbal is en
kom 3x gratis mee trainen!

Ons inschrijfformulier vind je hier

Meer uitleg voor nieuwe leden hier

HB banner 120x600px

Tel. 0416-274096 Ttel. 0416-363736