D1

Het D team speelde vandaag thuis. Na een indrukwekkende start omdat we stil wilde staan bij een hele mooie herinnering starten we vandaag meteen alert! Eindelijk heeft het team de spirit meegenomen uit de kleedkamer i.p.v. het daar laten liggen zoals afgelopen weken.
Ook konden we deze week ons team aanvullen met Demi Damen die haar eerste officiële wedstrijd speelde. Ze was zenuwachtig. Maar de enige opdracht die ze kreeg was enthousiast zijn. En dat was ze....ze scoorde zelfs tweemaal! En liep de tegenstander eruit bij een breakout waardoor Jelle niet in actie hoefde te komen.
Ja Jelle als kanjer in onze goal omdat Tess er deze week niet bij was. Hij was vanaf het eerste moment alert en hield er veel krachtige worpen uit. Bedankt Jelle je hebt het super gedaan. We hadden niet zonder je gekund.

Ook Remco vulde het team goed aan. Er werd dynamisch gespeeld. We stonden eerste helft met drie punten voor. Het was 6-3 na de eerste 20 minuten. Tweede helft liep Jelle af en toe mee naar voren. Om wat extra opbouw in te zetten. Het werd na 10 minuten spelen in de tweede helft 10-7. Maar de laatste minuten verslapte onze verdediging en hielden ze de rust niet altijd in de aanval. We moesten nog even hard knokken om de voorsprong te behouden. De meiden speelde de laatste 35 seconden de bal slim rond en we wonnen met 12-11. Myrthe en ik konden vol trots met de club de kleedkamer in. Tuurlijk vanwege de eindstand maar vooral trots op de spirit die ze blijkbaar wel bezitten. Hopelijk raken ze deze niet meer kwijt.
En trots op Demi die super heeft gespeeld voor haar eerste wedstrijd. Welkom Demi in het D team van Desk!

D 30 10 2016
Myrthe en Twanny