D spel op 6 november
D Day vandaag. We spelen tegen Dongen, allemaal jongens en dat maakt op deze leeftijd het altijd wat spannender als je een meidenteam hebt. Enkele speelsters kwamen recht uit Waalwijk waar ze mee hadden gespeeld met de C meiden. We starten de wedstrijd in onze groene hesjes omdat Dongen in dezelfde kleuren speelt. De meiden stralen dynamiek uit. De tegenpartijspelers zijn groter en fysiek sterker, echter lopen zij ook ver uit de 9 meter als ze verdedigen. Daardoor krijgen wij ruimte om het spelletje goed te spelen. Dat lukt aardig eerste helft sluiten we af met ėėn punt verschil.

Tweede helft komen ze fysiek wat te fors in en mopperen de meiden wat op elkaar en op de scheidsrechter. Maar al snel weten ze dat dit niet helpt en gaan verder met dat waar ze mee waren begonnen eerste helft. We verliezen maar kunnen met opgeheven hoofd de kleedkamer in. Conclusie: Samenwerking TOP....inzet TOP ....sportiviteit aan beide teams ....TOP.....gevoel van team en coaches.....GREAT........
We trekken in de kleedkamer de loodjes voor de surprises...en praten na over de wedstrijd.
Het mooiste aan ons team is dat het napraten in de kleedkamer goed verloopt maar ook de ouders in de kantine geven opbouwende feedback aan alle kinderen . En dat neemt men van hen aan. Fijn om bij dit clubje te horen!

d1 desk 06112016

d1 1 desk 06112016