D1

We hoopte dat onze meiden konden vliegen vandaag! Want we speelde tegen het jongens Team van Heerle met een paar grote verdedigers. Het potje ging eerste helft erg goed tegen elkaar op. Onze meiden maakte mooi ruimte voor elkaar en de doelpunten die er in gingen waren juweeltjes. Ze zagen de gaten! Vooral toen Guusje van Wattum verder de hoek in trok ontstonden er gaten voor Eline en Megan om te gooien. Prachtige doelpunten kwamen eruit. We gingen de pauze in met een verschil van vier punten.

In de pauze gaf Tess aan dat ze door het springen naar de hoge ballen nog meer last kreeg van haar knie. Ze wilde wel blijven keepen maar haar gezichtje gaf aan dat het vandaag niet ging zoals ze wenste. En springen was er veel bij want we hoorde van de sportieve coach van de tegenpartij dat de jongen die veelal scoorde 1.74 was.
Vandaag vielen er ook wat zeven meters. Aan onze kant twee waar de keeper van de tegenpartij helaas voor ons geweldig op keepte. En ėėn tegen ons. Waar Tess heel goed bijzat en complimenten voor haar! Toen gleden de gedachten aan haar pijnlijke knie wat weg en zagen we de stoete Tess die er drie ballen achter elkaar uithield. Faithlen maakte mooie aanvallend met Andrea en Guusje van Beek. De meiden werkte samen!
Kortom een wedstrijd waar we trots op zijn. De opbouw stond er. Aan de verdediging moeten we nog wat doen, op naar een mooie trainingsweek.

D1 27 11 2016

Ontdek hoe leuk handbal is en
kom 3x gratis mee trainen!

Ons inschrijfformulier vind je hier.

HB banner 120x600px