⛹?♀Wedstrijd D Desk - Heerle zondag 19 november ⛹

Vandaag waren we compleet op Gaby na.

De kids hadden er zin en en onze boodschap was slechts bestaande uit drie tips.

Geloof in elkaar.

Als je in het veld staat geef dan alles totaan het feit dat je de lijn weer ziet voor je wissel.

Op het moment dat je ėėn stap het veld inzet ga je 100 procent.

Geloof in je team en speel een mooi spel.

Noortje Beerens is als scheidsrechter present en neemt de D jeugd mee in juiste regels en heel concreet fluiten! Mooi om te zien en heel fijn!

Eerste helft start Jelle in de goal. Hij draait goed met de bal mee. Bij elke bal zit hij goed bij. En zijn verdediging staat er! Draaien ook goed met de val mee en onderscheppen de bal regelmatig.

Andrea en Faithlen weten elkaar feilloos te vinden draaien als muur met de bal mee.

Ook Koray en Niels doen het geweldig in de verdediging.

Niels kreeg als tip verder uit de verdediging te blijven en in te starten en dat deed hij prerfect! Door goed mee te draaien met de bal hebben zij de hoekspelers in het vizier en kunnen Kim , de twee Zoë's en de twee Guusjes veel meer druk bij de opbouw spelers zetten.

Soms gaan we mee in de snelheid van het spel van Heerle en dat is jammer want we kunnen veel sneller en feller. Ruststand 6- 0

In de rust wijzen we hen hierop. En dat zien ze. De flow komt er meer en meer in. De snelheid voorin en de muur achterin maakt dat de dynamiek er staat. Niels heeft de blauwe trui overgenomen van Jelle en ook hij straalt als hij in die goal menig bal eruit houdt. Als er even twee ingaan moet ik hem even vertellen zich te focussen op zijn eerste reddingen. Bij de volgende aanval houdt hij er een prachtige goal uit en komt hij terug in zijn flow. Jelle had als opdracht bij een breakout de rust te behouden en zijn arm hoog te houden met geknepen bal! En ja hoor dat doet hij perfect. Prachtige treffers. Zoë L loopt steeds super mee!!! En is bij elke aanval een spil. Kim loopt overal. Ziet de bal en staat klaar. Ook op de cirkel. Een aantal keren is ze alleen weg en ziet Fai dat helaas zijn de ballen van Fai net te hard of te hoog en hoe lang Kim zich ook maakt ze krijgt ze nėt niet te pakken. Maar dat ze dat spel zien is prachtig.

Romy heeft last van hooikoorts. We zouden kijken hoe het gaat. Nou in het veld liep het super. Ze kon ondanks het benauwende gevoel heel goed mee en scoorde twee prachtige doelpunten. Koray pakt samen met Niels een negen meter doet net of hij naar Kim gooit maar gooit prachtig rechts bovenin de hoek langs de handen van de verdediging. Kate haar derde wedstrijd geeft haar kracht. Ze zoekr soms naar haar plaatsje maar we kunnen alleen maar complimenten geven aan haar. Ze zier het spel en knokt hard. We kunnen haar op elke plek in het veld zetten omdat ze er staat met gevoel en enthousiasme!

Fai heeft de flow te pakken. Loeiharde ballen in hoekjes van de gaol. Ze wisselt van plaats en doordat de rest daarop inspeelt is Heerle kwijt wie ze bij moeten houden. Dat resulteerd in prachtige aanvallen.

Guusje van Wattum laat een hele sterke tweede helft zien. Eerste helft tast ze wat af maar twee hele goede aanvallen geniet ze en zie je haar in felheid groeien. Eric wisselt hard door waardoor de dynamiek in het team groeit. Eindstand 17-4

We genieten na in de kleedkamer. Kate hoort er al helemaal bij. Geven complimenten en geven nog wat tips weg aan elkaar. Iedereen is tevreden. Mooi , en als we klaar zijn neemt Koray nog even het woord! " Ik vind dat Romy keigoed gespeeld heeft ondanks haar hooikoorts! " Iedereen beaamd zijn woorden. Mooi zo'n gedreven team wat elkaar complimenten geeft.

Naderand komt Daniella nog even de Sint avondje toelichten en gaan een deel van kids nog op de foto met een Piet. ?Heerlijk ochtendje was gekomen....met deze kanjers van D kids?

Ontdek hoe leuk handbal is en
kom 3x gratis mee trainen!

Ons inschrijfformulier vind je hier.

HB banner 120x600px