E1

De E1 heeft dit jaar wederom moeten wennen aan verandering in het spel van het handballen als E-team. Het meiden team is het voortaan gewend…elk jaar veranderd er wel iets aan de regels voor hen. Dit jaar nieuwe regels om ervoor te zorgen dat kinderen het spel terug krijgen. Maar twee verdedigers op de cirkels, minimaal twee keepers en vooral weinig offensief spel. Op het moment dat we teveel voor staan haal je er een speler uit om voor elk kind de uitdaging te behouden. En dus ook voor de tegenpartij!

Trots
Wat zijn wij trots op ons team van de E1. De eerste 16 wedstrijden van het seizoen geven we gehoor aan de nieuwe regels en staan we op nummer 1 ! Helaas geven we dat zowel op het veld als in de zaal net op het laatste moment weg. Ondanks de nummer twee zijn we super trots op de E1 meiden! En is voor ons kampioen zijn juist de samenwerking met de verenigingen die de nieuwe regelgeving ook als meerwaarde beschouwen voor de kinderen. Een mooi spel spelen en alle kwaliteiten van de individuen kunnen inzetten in trainingen en wedstrijden.

Vandaar dat we de kinderen graag extra in het zonnetje wilde zetten
Om de kinderen van handbalvereniging DESK in het zonnetje te zetten hebben we kunnen regelen dat we naar het Nederlands dameshandbalteam konden in Den Bosch. Wat hebben de meiden genoten! Wat waren ze trots om met deze grote helden van hen op de foto te kunnen, handtekeningen te verzamelen en te genieten van teamspirit. Want dat is iets waar DESK voor staat.
Sportiviteit en de kinderen in hun kracht zetten. Geen verschillen maar juist kijken naar het team en de samenwerking hierin.

Wij willen de E1 feliciteren met jullie tweede plaats en dit geweldige seizoen waar we op terug kijken. Voor ons zijn jullie alle tien kampioenen met jullie eigen kwaliteiten en eigenzinnige inzet !
Op naar een mooi vernieuwend seizoen in de D!
Erik, Myrthe en Twanny

2017 11 16 KMB Schermv3