E1

Zaterdag werd het FCA boardingtoernooi in Waalwijk na 5 winstpartijen gewonnen en zondag werd er thuis afgerekend Met HMC E1 (28-10)!

Dat het er tegen een bepaalde club soms hard aan toe gaat, bleek zaterdag maar weer. Zonder dat de bal in de buurt was, kreeg Kim een harde klap in het gezicht en verloor 2 tanden. Gelukkig waren het melktandjes en stond deze kanjer zondagochtend weer op het veld. De eerste helft stond ze meteen goed te keepen en in de 2e helft was ze met verschillende doelpunten en haar acties zeer gevaarlijk!

De 3 E2 spelers die ons kwamen versterken, waren ondanks het zeer grote lengte verschil belangrijk. Al met al weer een schitterend handbalweekend met blije kindergezichten en mooi verzorgd handbal. Met name de wedstrijd van vandaag, is typerend voor dit team. Na een zwaar toernooi , meteen erop klappen tegen een tegenstander die in sommige gevallen 25 cm groter waren. Het gaat nu echt de goede kant op met dit team, waarin de inzet nog steeds gigantisch is!