F1

Op 10 juli 2016 heeft de F van handbalvereniging Desk deelgenomen aan het F-toernooi van Tachos. Het weer zat ons mee. De sfeer was optimaal. Kinderen kregen de gelegenheid om allemaal samen het spel handbal te spelen. Van zesjarige tot bijna 9 jarige deden mee op dit toernooi. Handbal vereniging Desk deed het goed.

De meiden en jongens vonden elkaar in het veld en iedereen kreeg de bal. Zelfs de zesjarige Blossom Ligtvoet (die nog teamgenoten zoekt voor het F-team van komend jaar ) werd betrokken in het spel door haar teamgenoten. Dat noem je nou eens teamspirit! De andere spelers van DESK schatten in wat ze kon en gaven haar het voordeel van de twijfel. Precies dat wat HV Desk beoogt als het gaat om spelplezier. Wij danken Tachos voor de organisatie van dit toernooi en de sportiviteit. We zijn trots op ons team die alle wedstrijden wonnen op een na die ze gelijk speelde! Go hv Desk Go ! Dit beloofd wat voor de toekomst!

F toernooi Tachos 1

F toernooi Tachos 2

F toernooi Tachos 3

F toernooi Tachos 4

rabobankspekdeclubkas1

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft !