Vandaag spelen we tegen de F3 van Tachos.

Zoë mag vandaag voor het eerst aanvoerder zijn.  We hebben vandaag drie wissels. En das maar goed ook. Ik krijg de meiden niet wakker. De laatste weken hebben we zo hard geoefend op bal afpakken en verdedigen maar op ėėn of andere manier krijgen ze in het wedstrijd niet voor ogen vandaag. We weten elkaar niet goed te vinden. Staan stil en Tachos vliegt er keer op keer tussen.
Blossom begint in de goal en dat vindt ze lastig. Maar ja de regels van de F zijn dat kinderen op alle plekken moeten  willen en kunnen staan.
In het veld vindt ze het leuker.
Joyce vindt het beide heel leuk. Dus neemt tweede helft de goal over. De twee meiden zijn zichtbaar moe na de E wedstrijd die ze vanochtend al in de benen hadden.
Maar gelukkig hebben we Madeleine en Fenna en Zoë qua felheid bij. Ze bewegen heel goed maar de bal afpakken krijgen ze nog niet altijd voor elkaar.
Mila en Maud doen keihard hun best. Maar de snelheid van de tegenpartij gaat ons onze strijd voorbij.
Maud neemt ook nog de rol in de goal. En heel knap. Ze houdt er prachtige ballen uit. Ze is niet bang en doet het super. Kanjer!
Fenna en Zoë spelen hun tweede wedstrijd. Fijn dat ze er bij waren. Ze zijn super enthousiast.
Eva heeft de eerste helft keihard gewerkt! Toch vindt ze naar het spelletje kijken ook leuk. En maud en zij kunnen dan héérlijk met elkaar kletsen over handbal op de bank.

Ik heb de longen uit mijn lijf gegild om ze te motiveren. Helaas overstemde ik ze niet. Dan is het van belang als ze eruit komen ze ėėn op ėėn complimenten en tips te geven.  Als de scheids aanheeft dat we er een extra speler bij mogen zetten omdat ze 5 doelpunten voorstaan krijgen de meiden het niet voor elkaar daar gebruik van te maken.
Een oplettende vader heeft me aan dat er een speler te veel in staat. Maar bij de F geeft de scheids aan dat je er een speler bij mag zetten als het niet gelijk opgaat.

In de shoot out scoren we nog een aantal keren mooi! Trots op dit " dream" team. Soms dromen we van goals maar zit het in werkelijkheid niet mee. Maar lol en gezelligheid blijft het belangrijkst bij dromen! Volgende week reizen we weer af naar Waalwijk voor een wedstrijd naar de F2.

Petra gaat deze keer als moeder de kleedkamer mee in. Dank je wel. Da's altijd fijn!

Twanny
26 11 2017 F1 1
26 11 2017 F1 2

rabobankspekdeclubkas1

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft !