Wedstrijd verslag Desk tegen Avanti F

Voor we aan de wedstrijd beginnen leg ik nog een aantal dingen uit. En vertel ik dat ik de mama van Joyce heb gevraagd om te helpen op de bank. Dank je wel daarvoor. Ook zijn er weer een paar D spelers die er bij komen om tips te geven. Altijd leuk om te zien hoe dit gaat.

We beginnen aan de wedstrijd. We moeten weer even wennen. Ze doen super hun best. Paar ballen gaan ook tegen de paal of de keeper houd ze eruit.

Gaya staat in de goal en wat houd ze er weer mooie ballen uit.
Madeleine staat weer mooi met de bal mee te draaien in de verdediging bij de circel.
Zoƫ geeft aan dat ze niet lekker is en ze gaat met mijn coachen.Die taak neemt ze heel serieus.
Jezz Wat straalt ze weer een rust uit en neemt ze haar team goed mee naar voren. En ook het keepen gaat haar weer goed af.
Fenna Ze laat in de aanval zien wat ze in de training geleerd heeft. Super!!!
Joyce wat zat ze goed in haar flo en wist mooie ballen af te maken.
Blossom Ze speelde heel goed samen en zag ook telkens de speler die vrij stond en daar ging de bal ook naar toe. En ze gaf mijn ook tips dank je wel daarvoor.
Eva heel hard gewerkt elke keer als je een tip kreeg. Liet je het ook zien. Super!!
Maud wat werk je hard. Je kreeg de opdracht om op de circel te verdedigen en wat draaide je mooi met de bal mee.
Mila wat liep je mooi door naar de circel En in de verdediging pakte je ook je mannetje op. SUPER!!!

Ondanks dat we met verlies van het veld gaan ben ik super trots op deze kanjers.Zeker omdat ik ze tips heb gegeven in de rust en dit ook allemaal oppakken. Ik vraag of ze plezier hebben gehad. Allemaal zeggen ze JA En we sluiten af met de yell
Ben super trots op wat we als team hebben neergezet vandaag.

Daniella