Daar aangekomen gaan we de kleedkamer in.

Als de meiden zijn omgekleed roep ik Remco erbij. We nemen nog een paar dingen door. Dan gaan we de zaal in. Na een goede warming up gaan we beginnen. Jelle neemt ook plaats bij ons op de bank en hoeft vandaag niet zoveel tips te geven. Het gaat zo goed. Dus vraag ik hem om te helpen met wisselen. Bedankt Jelle!

Gaya, ze begint in de goal en ja hoor ze staat er weer.Wat houd ze mooie ballen tegen.

Blossom ze ziet weer heel goed wie er vrij staat en daar gaat de bal naar toe. En ja hoor goal deze is ook door jou blossom goed gezien.
Joyce, wat werkt ze hard in de verdediging weet ze de ballen goed te onderscheppen. En zo kan ze een paar keer op een lege goal gooien.
Fenna die krijgt vandaag de opdracht om op de cirkel mee te draaien met de bal.Wat doet ze dit goed. Waar de bal is is ook Fenna.
Maud wat heb je hard gewerkt en het de in de verdediging goed gedaan.Je hebt het een aantal spelers erg lastig gemaakt.
Zoƫ Wat fijn dat je weer beter was. We hadden je heel hard nodig vandaag. En wat heb je hard gewerkt vandaag en mooie dingen laten zien. De tips die je krijgt met het trainen zien we ook in de wedstrijden terug Super!!

Wat zijn we trots op het team wat ze vandaag weer hebben laten zien. Ze krijgen in de kleedkamer dan ook van Remco en mij een high five.Na het omkleden geven we elkaar nog een compliment. En gaan als team zingend de kleedkamer uit met een overwinning van 9- 16
De spelers die ziek zijn wensen we Beterschap. En we hopen jullie er de volgende wedstrijd weer bij te hebben.

Daniela

04 03 2018 F 104 03 2018 F 2