Wedstrijd verslag: Desk tegen Tachos

We verzamelen om 10.30 bij de werft.

Na dat we omgekleed zijn beginnen we aan de warming up. Dan gaat de wedstrijd beginnen.We merken dat we nog niet helemaal wakker zijn.We gaan dan ook de rust in met de stand Desk 4-7 voor Tachos. We komen bij elkaar. Remco en ik geven nog een aantal tips. En vertellen dat het bijna middag is en dat we wakker moeten worden.We gaan aan de tweede helft beginnen.En ja hoor we zijn wakker.

Joyce; Die weet de ballen weer goed af te pakken en ze springt er telkens tussen. Zo kan ze veel keer op een lege goal gooien.

Maud; Wat staat ze weer goed te verdedigen. En als ze even aan de kant wil geeft ze dit keurig aan.

Eva; Na een aantal tips gaat ze weer in het veld. En ze pakt het weer op. Ze verdedigd haar mannetje. En als ze aan de kant komt geeft ze aan dat ze even lekker op de bank wil zitten. Je ziet dan ook dat ze daar plezier heeft met haar team. En daar draait het allemaal om.

Gaya; Je begint als keeper. Wat zit je er mooi bij bij een aantal ballen.Dit vertel ik je ook als je wordt gewisseld. Dan ga je spelen wauw ze staat helemaal vrij en krijgt de bal. En probeerd te scoren. Jammer maar heel hard gewerkt.

Jezz; Ze begint in het veld en ziet dat ze weer die rust brengt. Dan gaat ze keepen. Wat houd ze mooie ballen tegen en werkt ze hard.

Mila; Ze staat in het veld en pakt mooie ballen.En ook zei gaat keepen vandaag en houd er super veel tegen.

Zoƫ; Wat werk je hard en zien we je groeien dit komt ook omdat je heel goed luisterd naar de tips die je krijgt. Ook heb je als keeper vandaag de ballen tegen gehouden.Super!!

Fenna; Mooi naar voren gelopen en gedribbeld met de bal. En op de juiste manier. En ook de tips die je dan krijgt pak je meteen op.

Madeleine; Wat staat ze toch weer goed in de verdediging. Waar de bal is is ook Madeleine. En in de aanval wordt ze ook sterker en als we zeggen ga maar. Dan pakt ze het ook op. Super!!

Dan fluit de scheidsrechter en is de wedstrijd afgelopen. Wat zijn we trots op deze kanjers.We geven het hele team complimenten.

Bedanken ook Fenna dat ze vandaag is komen kijken.Jelle en Kim weer bedankt voor de tips. We gaan nog een yell doen.En gaan trots naar de kleedkamer met een eindstand Desk 18-9 Tachos

Daniela