Dongen F1# tegen Desk F1

Het zonnetje schijnt en we zijn ruim op tijd om om te kleden. Helaas mogen wij onze nieuwe teneus niet dragen want allemaal in geel gaat natuurlijk niet.

We starten deze keer dan ook in wit. En onze enige jongen is de aanvoerder. We nemen even met zijn allen door wat dat betekend. De tweedejaars meiden helpen hem goed mee.

In plaats van Remco staat Pascalle vandaag mee aan de coach kant. Djw....de kids hebben veel aan je tips gehad.
We starten wat dromerig en Dongen neemt al snel de leiding. We hebben veel kids bij die pas een paar wedstrijdjes in de benen hebben en twee nieuwe meiden en dan is het altijd even zoeken.

Maar dat geeft niet. We hebben vandaag super keepers bij. Aan de overkant hebben ze een vaste keeper en dat vraagt een ander spelletje spelen. Het veld breed spelen en de bal overgooien gaat super. Elk kind krijgt een bal en we hebben een aantal meiden die super goals kunnen afmaken.  Doordat er aan de overkant een vaste keeper instaat ontstaat er ook minder ruimte voor kansen en dat vraagt de bal meer met stuitjes te gooien. Super goed proberen ze dat. We  geven prachtige aanvallen weg en dat maakt dat je ziet dat de teamspirit er is.

Onze twee keepers doen het super ! Een van twee straalt in het keepersshirt. Dat mag eigenlijk niet bij de F maar met toestemming van de tegenpartij coach hadden we een kind dat straalde van oor tot oor. Dank je wel.

De tweede helft kunnen we de grote meiden wat beter verdedigen en als ze van verder gooien kan onze keeper de harde ballen beter houden. Wat ze kwamen echt heel hard aan.
Ons team loopt perfect vrij en de opbouw naar elkaar gaat steeds beter. Helaas gaan er weinig ballen door het net door de goede keeperskunsten aan de overkant maar qua aanval was het subliem. We sluiten de wedstrijd iets eerder af. Doen de shoutouts en bedanken de twee scheidsrechters voor deze partij in het zonnige Dongen.

Hard gewerkt allemaal. Knap van onze aanvoerder dat hij het zijn eerste keer zo goed deed en van onze twee nieuwe spelers.  We hebben van jullie genoten. Over twee weken wederom knallen.
Twanny