Dames recreanten

Donderdag 21 januari speelden de dames recreanten 1 uit tegen GHV (Goirle). Vol energie begonnen de dames om 20u aan de wedstrijd en door een aantal snelle aanvallen kwamen ze al snel op een mooie voorsprong. Ook de afstandsschoten vanaf de opbouw gingen er goed in.

De tweede helft konden de dames van DESK de druk er goed ophouden en bleven ze geconcentreerd verdedigen. Slechts een enkele keer wist GHV de cirkelspeelster of de hoekspeelster vrij te spelen. Tot de laatste minuut hebben de dames de snelheid in het spel kunnen houden en wisten ze met 3 of 4 dames mooie, snelle tegenaanvallen op te zetten.

Uiteindelijk klonk na 2 keer 25 minuten het eindsignaal en nemen de dames een mooie overwinning van 10 -16 mee naar huis. Het was een leuke en sportieve wedstrijd!

Door dit resultaat staan de dames op een mooie 2de plaats in de competitie, 3 punten achter OHC. Deze achterstand kunnen ze terugbrengen naar 1 punt wanneer ze de volgende wedstrijd, uit tegen OHC winnend afsluiten. Deze wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 23 februari aanstaande in Oosterhout. Spektakel gegarandeerd.