Senioren Teams

Tijdens de laatste jaarvergadering is door het bestuur verteld dat er eerste gesprekken hadden plaatsgevonden tussen HV DESK en TSHV Camelot over samenwerking op het gebied van de senioren dames.

Op dit moment kunnen we mededelen dat verdere gesprekken hebben geleid tot een hechte samenwerking waar het betreft de dames-selecties van beide verenigingen. Vanaf het komende zaalcompetitie zullen onze dames terug te vinden zijn als HV DESK/Camelot en de dames van Camelot onder de naam Camelot/HV DESK. Door deze samenwerking kunnen speelsters van beide verenigingen elkaar aanvullen en zullen trainingen voor een groot gedeelte samen worden afgewerkt. Eindverantwoordelijke is Kevin van Loon, trainer van zowel HV DESK/Camelot als van Camelot/HV DESK.