Senioren Teams

Woensdagavond 18 november reisden de dames van White Demons naar Kaatsheuvel voor de bekerwedstrijd tegen DESK. Ook nu begonnen de dames niet geconcentreerd aan de wedstrijd, want na 3 minuten keken ze al tegen een 3-0 achterstand aan.

De eerste actie van betekenis was een schot op de paal van Laura van Gils. Marijke Panis en Hannah van Disseldorp verkleinden de achterstand maar via een break liep DESK weer uit. Het spel van White Demons bleef moeizaam en er ging geen dreiging uit bij de aanvallen, zodat DESK eenvoudig de 3 doelpunten voorsprong kon behouden tot de rust.

De ruststand was 13-10.

Na de rust kwamen de dames energieker voor de dag. Er werd iets meer naar voren verdedigd wat problemen en balverlies opleverde bij DESK. In deze fase was er maar één team dat scoorde en dat was White Demons. Door onder andere 3 doelpunten van Liesbeth Zink werd de stand omgebogen naar een 15-19 voorsprong. In deze fase waren ook de lat en de paal het eindstation van de schoten van White Demons. DESK probeerde, maar het geloof in een goed resultaat ebde langzaam weg.

In de laatste fase van de wedstrijd kregen Liesbeth Zink en Anika van de Schoot nog 2-minutenstraffen waardoor DESK nog tweemaal tegen scoorde. Door nog twee mooie afstandsschoten van Larissa Versteijnen kwam er een eindstand op het scorebord van 17-21

2017 11 16 KMB Schermv3