Heren recreanten

Op woensdag 16-12-2015 speelde de Herenrecreanten hun 2de wedstrijd in de recreantencompetitie. White Demons is de tegenstander en kwam met 16 man over om te spelen. Vooraf werd een zware wedstrijd verwacht. Na een aarzelend begin kwam DESK achter met 0-1. In de eerste helft werd door beide teams te veel open kansen gemist ondanks de open dekkingen wat resulteerde in een 12-7 ruststand. Er werden zelfs ook 2 keer een 7-meter gemist door DESK.

Nadat de coach in de rust de recreanten vermanend had toegesproken werd dit goed opgepakt. Gelijk in de 2de helft werd vanuit een ander vatje getapt. Er werd met meer snelheid en overtuiging gespeeld en de kansen werden nu wel benut. De meeste spelers hadden natuurlijk de ¼ finale wedstrijd van het lopende WK van het Nederlandse Dames handbalteam tegen Frankrijk goed bekeken en bestudeerd want daar werd ook met passie gespeeld.
Er werden zelfs door de recreanten break-outs gespeeld die netjes werden afgerond. Bijna alle spelers pikten hun doelpuntje mee. Door de diversiteit van de doelpuntenmakers had de tegenstander hier totaal geen antwoord op. De eindstand van 22-12 is een terechte uitslag.

De derde helft is zoals gewoonlijk onbeslist.

De volgende thuiswedstrijd van deze recreanten is op 03-02-2016. Dan is HMC de volgende tegenstander. De wedstrijd begint dan om 21.30 uur en wordt gespeeld in de Werft

2017 11 16 KMB Schermv3