Heren recreanten

Van onze plaatselijke verslaggever d.d. 04-02-2016.

Afgelopen woensdag speelden de heren recreanten een wedstrijd in de Werft tegen koploper HMC uit Raamsdonksveer, die op dat moment ook nog ongeslagen waren . DESK stond op de 2de plaats. Dit wetende en dat de gasten met 15 spelers de kleedkamer in gingen om hun eigen zeer goed voor te bereiden werd de wedstrijd dan ook vooraf aan de bar als moeilijk gedacht. Maar vanaf het beginsignaal ging DESK er vol voor, wat resulteerde in een snelle voorsprong door goed verdedigen en enkele fraaie aanvallen.

Wel had DESK moeite met het benutten van de toegekende strafworpen (in zijn totaliteit werden er 3 gemist). De voorsprong werd behouden tot aan de rust, ruststand 11-6. Bij de tegenstander lukte niet veel waardoor ze een beetje gefrustreerd raakte en de wedstrijd af en toe wat grimmiger werd, soms zelfs tot over het randje. Gelukkig floot scheidsrechter Henny prima en liet de wedstrijd niet uit de hand lopen en hielden de (meeste) spelers van DESK het hoofd koel in tegenstelling tot die van HMC. Na de rust kwam HMC nog wat terug maar daarna herpakte DESK zich weer en speelde de wedstrijd prima uit. De eindstand werd 19 - 12 in het voordeel van DESK.

Door deze overwinning is DESK medekoploper en gaan nu weer vol voor het kampioenschap. De volgende wedstrijd is in maart tegen het altijd lastige tachos.

2017 11 16 KMB Schermv3