HS1

Hoofdklasse B.DESK - GHV 25-27(14-15). GHV maakte het zichzelf lastig door veel kansen te laten liggen. De koploper uit Goirle kwam echter met de schrik vrij. Hans van Roessel viel uit nadat hij zich verstapte. Jan Wellens scoorde zevenmaal namens GHV dat nog altijd op koers ligt om eventueel al op 20 februari het kampioenschap voor zichzelf op te eisen.

DESK-coach Marco Dirkse: "Vrijdag speelden we als DESK voor de beker tegen DOS'80 (31-30 winst, red.) Die wedstrijd werd gespeeld met 4 spelers van de HS1, 8 spelers van de HS2 en zelfs een speler die normaliter op recreanten nivo speelt. De ervaring en de wil om te winnen die dat team bij zich had was zelfs DOS'80 te veel. We kunnen ons niet verschuilen achter het feit dat we vrijdag al een wedstrijd hebben gespeeld. We zullen nu op moeten staan en punten MOETEN pakken in de komende wedstrijden zodat we niet in de degradatie zone terecht komen.